Filistin yönetimi, Yahudi yerleşimcilerin yakarak öldürdüğü 18 aylık bebek için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne başvurdu.
Üsküdar Validebağ’da Koru Camii’nin inşaasına karşı çıkan paralel yapı, Fatih Sultan Mehmed Han’ın fetihten sonra yaptırılan ilk mescid olma özelliğini taşıyan Boğazkesen Mescidi�
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, PKK'nın silah bırakma sözüne karşılık buna göre hareket ettiklerini, ancak Çözüm Sürecinin istismar edildiğini söyledi. Arınç, "PKK'lılar elle
Fransa ve İngiltere arasında göçmen krizi yaşanıyor. İngiltere Fransa'yı göçmenleri engelleyememekle suçlarken, Fransa krizin İngiltere tarafına taşınmasından yana...
Zaman gazetesi karikatür sayfasında Suruç katliamı ile artarak devam eden terör eylemleri sonucunda şehit olan askerleri mizah konusu yaptı.
Suriye'de Esad rejimine ait bir savaş uçağı, muhaliflerin kontrolünde bulunan Türkiye sınırına yakın Ariha kasabasında düştü. Olayda 12 kişi ölürken, çok sayıda yaralı var.
MEB tarafından Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Teorik Sınavları elektronik ortamda gerçekleştirilecek.
Rize'de yapılan yarışmanın finalinde Kahramanmaraş bölgesinden Raşit Tayyip Fındık birinci oldu
İhvan üyesi 27 kişinin yargılandığı davada beraat kararı çıktı. "Fetih Camisi olayları" davasının duruşması 4 Ekim'e ertelendi.
Ramallah'ta bir araya gelen sosyalist gruplar, Batı Şeria ve Gazze Şeridi arasındaki siyasi bölünmüşlüğe son verilmesini istedi
Ağrı ve Tendürek dağları 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildi. Tunceli'de de bazı yerler 4-19 Ağustos arasında 'özel güvenlik bölgesi" olacak.
Kırıkkale'de, Kızılırmak Nehri'nde bir balıkçı tarafından fark edilen cisimlerin, özelliğini yitirmiş eğitim bombaları olduğu öğrenildi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısır'ı askeri olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Suriye Türkmenleri Temsilcisi Abdülkerim Aga, Suriye’nin kuzeyinde uluslararası gücün bir oyun oynadığını söyledi.
MİT'in kontrolünde Suriye Türkmenlerine yardım götüren tırları durduran ve hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs gerekçesiyle tutuklanan savcılar Süleyman Bağrıyanık, Ahmet Karaca, �