ORC Araştırma son anket sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara göre AK Parti'den kayan oyların yüzde 2'lik bölümü geri döndü.
Edirne'de kaçak yollardan Avrupa'ya geçmeye çalışan Suriye, İran, Irak, Afganistan, Çin, Suudi Arabistan, Fas, Lübnan ve Pakistan uyruklu 300 kişi yakalandı
Türkiye'de 20 yaşın üzerindeki toplam 3.2 milyon aracın çevreye zehir saçtığı öne sürüldü...
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi çapraz ateşe tutuldu. Çiftçi'nin saldırıdan yara almadan kurtuldu.
Adana'da polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis şehit oldu.
İsrail, El-Halil'deki İbrahim Camisi'nin salı ve çarşamba günleri Müslümanlara kapatıp Yahudilere açmayı istiyor.
NASA, Mars'ta sıcak aylarda akan tuzlu su bulunduğuna dair çok güçlü kanıtlara ulaşıldığını açıkladı.
Yemen'de Suudi Arabistan'ın öncülüğündeki koalisyon güçleri, yanlışlıkla düğüne gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucu, 70 vatandaşın ölümüne neden oldu.
Kuşak çatışması olarak nitelenen olgunun epeyce bir kısmı gence çocuk muamelesi yapmaktan kaynaklanır.
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), sandıkların taşınması kararlarını görüşmesi öncesinde Halkların Demokratik Partisi’den seçimleri boykot uyarısı geldi.
Balçı: ‘‘Türkiye bu bağlamda İran'dan ziyade, Rusya ile bu konuyu görüşebilir. Çünkü Rusya-Türkiye arasında İran'dan daha iyi diplomatik ve ekonomik ilişkiler mevcuttur.''
Suudi Arabistan koalisyon uçakları, Yemen'in Babul Mendeb bölgesindeki bir düğün evini bombaladığı ve 50'si kadın 70 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 1 Kasım Genel Seçimleri için İlçe Seçim Kurulu tarafından sandıkların taşınması kararı alındığı belirtildi.
Başbakan Davutoğlu’nun dün New York’ta İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile görüşmesinden önemli bir mesaj çıkmadı ancak ilişkiler pek iyi değil. İran uzmanı Arif Keskin’e göre, Arap Bah
Washington Üniversitesi Öğrenme ve Beyin Bilimleri Enstitüsü araştırmacıları, internet üzerinden birbirleriyle soru cevap oyunu oynayan katılımcıların beyinleriyle birbirlerine sinyal g�