2001 yılında, henüz AK Parti kurulmamışken, o günkü adıyla Yenilikçi Hareket’in iki önemli ismi Abdullah Gül ve Bülent Arınç, bir konferans için ODTÜ’ye geldiler.
Ne umduğumuzu doğru tanımlamamanın sıkıntılarını yaşıyoruz belki de. Ya da şöyle söyleyeyim: Ummasaydık üzülmezdik.
Hükümet ve memur sendikaları, 3 milyon 200 bin memur ile 2 milyona yakın memur emeklisinin 2020 ve 2021 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 5. Dönem Toplu Sözleşmesi kapsa
AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti TBMM grupları, ortak bir açıklama yaparak, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye en yakın zamanda iadesi için gerekli adımların atılması konusunda ABD'ye çağrıd
Nijerya'nın Gine Körfezi açıklarında kaçırılan 10 Türk gemici serbest bırakıldı.
Photoshop veya benzeri uygulamalar hakkında teknik bilgiye sahip olmayanların çok işine yarayabilecek, işlevsel bir siteye göz atıyoruz.
Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Kuzey Kafkasya halklarının siyasi ve dini lideri Şeyh Şamil hakkında tartışmalı bir açıklamaya imza attı.
İstanbullu Çerkez bir aileye mensup olan Yakup Cemil, 1903’te Harp Okulundan mezun olduktan sonra Manastır’a tayin edildi ve yıllarını Rumeli dağlarında eşkıya kovalayarak geçirdi. Bura
“Bu zümrüt renkli göğün altında altın harflerle yazılmıştır ki İyi insanların iyilikleri dışında hiçbir şey kalmayacak baki”
Çoğulu siyer olan siret kelimesi, sözlükte “tavır ve hareket, hayat tarzı, tutulan yol, gidişat, tabiat, tedbir ve idare” anlamlarına gelir. [1] Kur’ân-ı Kerim’de bir yerde Hz. Musa�
Sen, cihat iddiası olan, ümmetini dert edinen, namaz için seccadeye yönelen genç, aziz mü’min genç; sabrı kimin işi görüyorsun? Hastanelerde kıvranan hastalar ya da fakirliğin belini b�
"Haliç'te Yaşayan Simonlar, Dün Devlet Bugün Cemaat" adlı kitabı 2010 tarihinde yazarak Türkiye'nin gündemine oturan, daha sonra tutuklanan eski emniyet müdürü Hanefi Avcı, Devrimci Kararg
Ali Osman Aydın - Yeni Akit
Önceki yazılarımızda hilafetin kaldırılma sürecini konuştuk. Bugün hayata yansımalarını konuşalım ve bu arada “hilafet kaldırılmasaydı ne olurdu?” sorusuna da cevap arayalım.
Bu, FETÖ davaları için bir teklif. Bir hukukçudan. Hukuku iyi bilen ve çözüm arayışlarına kafa yoran bir siyasetçi. İsim vermeyeceğim.