Yurt dışına çıkışta alınan 15 liralık çıkış harcının kaldırılıp kaldırılmayacağı tartışmalarına Bakan Naci Ağbal son noktayı koydu.
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Washington'un Suriye topraklarında iki yeni havaalanı inşa ettiği veya mevcut havaalanlarını genişlettiği yolundaki iddiaları reddetti.
Kadınlara 100 yıl öncesine kadar değer vermeyen batının iki yüzlülüğünü gizlemeye çalıştığı ve geçmiş hatalarını örtmek için kutladığı bir gündür.
Netanyahu'nun Obama'nın görüşme talebini reddettiği iddia ediliyor. Son dönem İran'a yaptırımların kaldırılması ve askeri yardımların azaltılması görüşmenin iptal edilmesindeki seb
Cemaat-i İslami, Yüksek Mahkeme'nin Mir Kasım Ali hakkındaki idam kararını onamasının ardından genel grev çağrısı yaptı
Çatışmaların devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristler çıplak bir şekilde koşarak teslim oldular.
Hamas hareketi, adının Mısır'ın içişlerine karıştırılmasını kabul etmediğini bildirdi.
Bangladeş'te Cemaati İslami Liderleri Mir Kasım Ali'nin idam kararı temyiz mahkemesinde onandı..
Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları Sağlık Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'na sunulacak çalışmayla şiddet uygulayanların tutuklanması
Aralarında İzmir SGK Bölge Müdürü'nün de bulunduğu biri kadın 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
Avustralya İslam Müzesi'ni ziyaret eden Başbakan, Endülüs ve Osmanlı hoşgörüsüne değinerek, ülkedeki Müslümanların ülkeye katkıları sebebiyle saygı duyduğunu söyledi.
Sputnik'te yer alan bilgide; Rusya ve Bolivya, nükleer enerjinin barışçıl amaçlarla kullanımının yanı sıra nükleer araştırma ve teknoloji merkezi kurulması yönünde anlaşma imzaladı.
Tunus'un Libya yakınlarındaki Ben Guerdan kasabasındaki askeri hedeflere silahlı saldırı düzenlendi. 28'i saldırgan, en az 45 kişinin öldüğü saldırıyı üstlenen olmadı. Görgü tanık
Türk-Rus ilişkilerini tarihsel açıdan değerlendiren Prof. Dr. İlber Ortaylı iki ülke arasındaki ilişkileri değerlendirdi.
Amerikan Wall Street Journal gazetesi, Zaman Gazetesi'ne kayyum atamasını değerlendirdi... Amerikan Wall Street Journal gazetesi, Zaman Gazetesi'ne mahkeme kararıyla kayyum atamasını değerle