“Hakikatin sözü unutulmuş değilken” dedi beyaz saçlı adam, “lisanlar konuşmaya nasıl cüret ediyor!”
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın YPG'yi Suriye toplantılarına çağırması, Türkiye'den gelen tepki üzerine toplantıyı ertelemesiyle ilgili, 'Kapsayıcı olmak demek terör
İngiltere eski Başbakanı Gordon Brown, Saddam Hüseyin'in kitle imha silahlarına sahip olmadığını ve ABD'nin dünyayı kandırdığını dile getirdi.
Suudi Arabistan’dan alınan haberlere göre, gözaltına alınan onlarca prens ve ünlü zengin iş adamı ve bakanlar Riyad’da ünlü, lüks bir otelde bulunduruluyor.
Ortadoğu''da Suudi Arabistan, Suriye, Irak, Yemen ve Libya''nın gelecekte parçalanacağı ve 14 yeni devletin ortaya çıkacağı iddia edildi.
Bir sitenin Türk tankları ile ilgili mizah yazısı, diğer haber sitelerinde ciddi haber olarak sunulunca binlerce Bulgar vatandaşının paniğe kapılmasına neden oldu.
Suudi Arabistan'da dün gece Yemen'in füze saldırısı ile başlayan gözaltı kararlarına bir yenisi daha eklendi.
Ankara'da 2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü.
Suriye'nin Halep ilinde terör örgütü PKK/PYD'nin işgalindeki Münbiç'te ilçe merkezindeki esnaf, örgütün gençleri zorla silah altına alma kararına tepki göstererek kepenk indirdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ithal ete karşı olduğunu ancak mecburiyetten geçici olarak et ithal edildiğini belirterek, "İthal et olayı geçici bir olaydır. B
Rusya’nın başkenti Moskova’da bomba ihbarları nedeniyle 3 bin 500 kişinin tahliye edildiği bildirildi.
Belçika Federal Savcılığı Sözcüsü Dejemeppe, "Bugün İspanyol yetkililer tarafından haklarında tutuklama emri çıkarılan 5 kişi Brüksel Federal Polisine teslim oldu. Bu kişiler saat 09
Muş'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda mayın yapımında kullanılan metal ile amonyum nitrat eritme makinesi bulundu.
Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz, "Yaklaşık 4 milyona yakın olan Rohingyalılar, bugün itibariyle kendi topraklarında 500-600 bin civarında kaldılar" dedi
Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan rutin kontrollerde camlarda bulunan cam filmleri ile ilgili de uyarılarda bulunuluyor. İlk ceza 206