Macaristan'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı tarafından yeri tespit edilen Kanuni Sultan Süleyman'ın iç organlarının gömüldüğü alandaki çalışmalara yeniden başlanacağı bil
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'deki, Irak'taki, Balkanlar'daki, Kafkaslar'daki, Kuzey Afrika'daki kardeşlerimize yüreğimizi açtığımız gibi Arakan'da zulüm gören mazlumları da yalnız bı
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Suriye-Lübnan sınırından Suriye'nin doğusuna doğru taşınan DEAŞ militanlarını vurabileceğini açıkladı.
PYD ve ABD'nin yürüttüğü Rakka operasyonu sonrası, terör örgütü PYD militanlarının kentte ''polis gücü'' oluşturacağı ortaya çıktı.
Fransa Ulusal İstatistik Enstitüsü, 2013 rakamlarına göre ülkede 28,5 milyon hane bulunduğunu ve bunların yüzde 35'ini tek başına yaşayanların oluşturduğunu açıkladı.
Sosyal medyada yayınlanan bir görüntüde Arakanlı Müslümanlar yaşadıkları vahşeti anlattı.
Avusturya'nın Steiermark bölgesinde belediye resmi bir bildiri yayınlayarak bölgedeki çiftçilere yaklaşan kurban bayram öncesi hayvan satmamalarını istedi.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Salihi, "Bazı basın organlarında yer alan 'Telafer'de mezhep kavgası yaşandığı' şeklindeki haberleri yalanlamak mecburiyetindeyim." dedi.
Irak Başbakanı Haydar El Abadi, IŞİD militanlarının Irak sınırına geçişine izin verilmesinin ‘‘endişe verici’’ ve ‘‘kabul edilemez’’ olduğunu söyledi.
Hac ibadetini yapmak üzere kutsal mekanlara gelen yaklaşık 2 milyon hacı adayı, Mina'ya hareket etmeye başladı.
Türk ve Müslümanların yaşadığı Clifton şehrindeki okul, pilot uygulama olarak yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak.
‘Alevîlik’ tarihî terim olarak, ‘Hz. Ali’yi sevme’nin çok ötesinde elbette. Çünkü, Hz. Ali’ye-İslam tarihinde Benî Umeyye sultanları ve kapıkulu ulemâsı ve de onların etkisinde ka
Büyükler büyümenin bedelini tarih boyunca güçsüz, “geri kalmış” ülkelere, insanlara ödettiler. Bu kan ve gözyaşının karşılığını kendileri de gördü. Yirminci asrın iki büyük
İngiltere, Arakan'da yaşananları görüşmek için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. Toplantının yarın gerçekleşmesi bekleniyor.
Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Novanto, "Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddeti durdurun. Daha fazla kan ve gözyaşı istemiyoruz." dedi.