Katar'ın, Harvey kasırgasından etkilenen ABD'nin Teksas eyaletine 30 milyon dolar yardım göndereceğini açıklarken, Arakanlı Müslümanlar için yalnızca 100.000 dolar ayırdığı belirtildi
Almanya'da Türklerin kurduğu Yenilik ve Adalet Partisinin Genel Başkanı Yıldız, Türkiye ile Almanya arasında yaşananlara ilişkin, "Güçlü bir Türkiye bizim garantimiz" dedi.
Elbette, ilahî cezalandırmalarda, depremler, tufanlar, salgın hastalıklar vs. de vardır, ama, bütün tabiî felaketleri sadece ilahî ceza ile izaha kalkışınca, çok daha ahlâksızlık için
“Dünyanın her yerinde Müslümanların sıkıntı içinde yaşadıkları bir dönemden geçiyoruz. İslam ülkeleri olarak bizim birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı seferber etmemiz g
Şerif Bey’in ardından yazılanlara bakacak olursak; her zaman olduğu üzere “bize özgü” tuhaf bir dengesizlik ve aşırılık durumundan bahsedebiliriz. O’na Türk Sosyal Biliminin en azim �
Pakistan'ın Karaçi kentinde Arakanlı Müslümanlara destek gösterisine binlerce kişi katıldı.
Myanmar-Bangladeş sınırında Arakanlı Müslümanların kaçış yolunda son 15 günde tehlikeli ve hijyenik olmayan koşullar altında yaklaşık 100 bebek dünyaya geldi.
HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Arakanlı Müslümanlara yönelik katliamı protesto etti.
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da, Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet nedeniyle Myanmar yönetimi protesto edildi.
Uzmanlar kurban bayramından kalan kemikleri kesinlikle atmamanızı öneriyor.
Myanmar-Bangladeş sınırında, Arakanlı Müslümanların geçiş noktasına yerleştirilen mayının patlaması sonucu 3 sığınmacı hayatını kaybetti.
Bangladeş Dışişleri Bakanı Mahmud Ali, Arakan'da en az 3 bin Arakanlı Müslüman'ın öldürüldüğünü belirtti.
Türkiye'nin roket ve füze sistemleri üreticisi ROKETSAN, yeni iş ve ihracat olanakları için Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na katılacak.
Kazakistan’ın başkenti Astana'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Bilim ve Teknoloji Zirvesi'nde Arakan Müslümanlarıyla ilgili nihai rapor kabul edildi.
Arakanlı Müslümanlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Uluslararası kuruluşlar, bilhassa da İslam ülkeleri olarak bizler elimizden gelen tüm imkanlarla bu zulmün son bulması içi