Halk Direniş Güçleri'nin (HDG) komutanlarından Talal Mersa'ya kimliği belirlenemeyen kişilerce ateş açıldı.
Muktede es-Sadr, 2003 yılından beri yolsuzluk yapanları yakalayıp gerekli cezaların verilmesini istedi
Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı, ülkeyi ayakta tutacak olanların okumamış cahil halk olduğunu söyledi.
Yapılan bir araştırmada, zeki insanların mutlu olmak için daha az arkadaşa ihtiyaç duydukları ve kalabalıktan çok fazla hoşlanmadıkları ortaya çıktı.
Patrik Kiril, İncil’e aykırı hakların savunulmasını sapıklık olarak adlandırdı
Van’da PKK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 4'ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında DBP İl Eş Başkanları Duman ve Kava da bulunuyor.
Diyarbakır Belediyesi'nin toplu iş sözleşmeleri terör suçundan gözaltına alınan veya tutuklananları koruyup kolluyor.
657'de yapılacak değişiklikle kamu çalışanlarına tek statü verilmesi ve yargı güvencesine sınırlama getirilmesi bekleniyor
Türk Telekom Arena'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı, güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan maçın önce seyircisiz oynatılmasının planlandığını ancak yen
İstanbul’un en ünlü mekanlarından biridir Ayasofya.
Aralarında HDP Buca ve Konak ilçe başkanlarının de bulunduğu 19 kişi, Nevruz kutlamaları bahanesiyle eylem yapacakları iddiasıyla gözaltına alındı.
Rusya'nın hedeflerine ulaşırken uyguladığı katliamları görmezden gelen Batı medyası, Rusya'nın Akdeniz'e inme planlarına Türkiye'nin vesile olduğunu aktardı.
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan ve Ermenistan devlet başkanlarının Türkiye ve Türk kimliğine yönelik açıklamalarını 'hastalıklı bir anlayışın ürünü' olarak nitelendirdi.
Türkiye'nin, Yunan adalarından alınan her Suriyeliye karşılık, Türkiye’deki bir Suriyelinin de Avrupa ülkelerine alınması önerisini prensipte kabul eden AB, bu önerinin işleyebilmesi iç
Kazakistan yönetimi, pedofillerin kimyasal maddeyle hadım edilmesini öngören yasayı yürürlüğe koymaya hazırlanıyor. Saldırganları gelecekte çocuklara yönelik cinsel suç işlemekten al�