Kuzey Kore Dışişleri Bakanı, Trump'a yanıt verdi. Kuzey Koreli Bakan, 'İntihar misyonu olan kişi, Trump'tan başkası değildir' dedi.
Uluslararası Af Örgütü, 6 sivilin ölümüne yol açan hava saldırılarında ABD yapımı bomba kullanıldığını bildirirken, bu durumun Trump hükümetinin uluslararası hukuku ihlal suçuyla
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabından IKBY referandumuyla ilgili uyarılarda bulundu.
Çavuşoğlu:- 'Bosna Hersek'te ve bu bölgede barış ve istikrar temin edilmediği takdirde küresel barış ve istikrarı da temin etmek mümkün değildir'- Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı
Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin ile Rusya’nın öncü teknoloji devi Yandex'in kurucularından biri olan Arkady Volozh, basın önünde bir görüşme yaptı.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan "Ulusal Çevre Etiket Sisteminin Kurulması Projesi" kapsamında, yıl sonunda, AB'de uygulanan "Eko-Etiket" sistemine geçilmesi planlanıyor.
Eski Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani genel sekreterliğindeki Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB), 25 Eylül referandumunun iptal edilmesi için uluslararası toplum tarafından sunulan teklifi
IKBY Başkanı Mesut Barzani, referandumun ertelenmesi için çok geç olduğunu, Bağdat ile referandum sonrası görüşmeye hazır olduklarını söyleyerek, 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilm
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın S-400'lerden sonra balistik füzeler için adım atılması gerektiğini söylemesi, Yunan medyasında geniş yer buldu.
Mesud Barzani, "Tehdit dilini kullanan Türk yetkililere bu mesajımın açık bir şekilde ulaşmasını istiyorum. Biz ne yaptık?" dedi.
Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinin Kuş Tepe ilçesinde DEAŞ ile Taliban arasında çatışma çıktığı bildirildi
Kulüpler Birliği Vakfı, Dursun Özbek önderliğinde Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ziyarette bulundu.
Kuzey Irak'ta yapılması planlanan referandumla birlikte Türkiye'nin Musul ve Kerkük'e operasyon yapması yine gündeme geldi.
Irak Genelkurmay Başkanı Osman Ganimi Türkiye'ye geldi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Iraklı mevkidaşı Ganimi ile Genelkurmay Karargahı'nda görüşecek.