Arap Birliği Konseyi, İran'ın bölge ülkelerine müdahalesini görüşmek üzere Dışişleri Bakanları düzeyinde toplandı.
İsrail'de cinsel taciz suçlamaları nedeniyle istifa eden İçişleri Bakanı Silvan Şalom'un yerine daha önce yolsuzluktan hapis yatmış Aryeh Deri atandı.
Diyarbakır'daki Yıkıkkaya sokakta, PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Bir polis ve bir asker şehit oldu. 10'a yakın yaralı var. Başına mermi isabet eden bir sivi
Moğollar'ın kitap katliamını aratmayan olay İstanbul Üniversitesi Kütüphanesi'nde yaşandı. Son derece kıymetli binlerce eserin Prof. Kemal Alemdaroğlunun 28 Şubat zamanındaki rektörl�
Yemen'deki krizin çözümü için taraflar arasında yapılacak müzakerelerin ertelendiği açıklandı.
Diyarbakır Sur'da süren çatışmalar sırasında meydana gelen patlamada 1'i ağır 4 güvenlik görevlisi yaralandı.
Elazığda bir gıda firmasına ait servis minibüsünün yoldan çıkarak orta refüj ve ağaçlara çarpıp takla atarak devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
İstanbul Şişlide meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Silahlı saldırganlar, Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki turizm merkezi Hurgadadaki bir otele girerek ateş açtı. En az iki turist yaralandı.
Meksikalı uyuşturucu çetesi lideri Joaquin El Chapo Guzman, yine yakalandı. 13 yıl kaçak hayatı yaşadıktan sonra 23 Şubat 2014'te yakalanan Guzman, 12 Temmuz 2015'te tekrar kaçmıştı.
Türkiye, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçelerinde uygulanan sokağa çıkma yasakları ile ilgili başvuru nedeniyle yönelttiği soruların
Katar Dışişleri Bakanı Atiyye, Madaya hakkında, "Esad rejimi insanları aç bırakmayı silah olarak kullanıyor ve onları kitlesel olarak cezalandırıyor. Bu savaş suçudur, insanlık karşı
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de inşa edilen Kiğı Barajı'nda su tutma işlemi başladı. Terör örgütü tarafından sıkça
Şırnak'ın Cizre İlçesinde bir uzman çavuş PKK'lıların saldırısı sonucu şehit oldu. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çıkan çatışmalarda da 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.
Tony Blair'in dönemin Libya lideri Kaddafi ile 25 Şubat 2011'de yaptığı telefon konuşmaları yazılı olarak yayınlandı.