İngiltere, Almanya ve Fransa, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı açıklamasının inanılır olması için olgularla desteklenmesi gerektiğini bildirdi
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, 'Yakında Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Hatay’da Türk nüfus azınlığa düşecek. Adana ve Mersin’de denge değişecek.' ifadelerini kullandı.
Araştırmacı yazar Ümit Aktaş ''Andımız'' tartışmalarını Düşünce Mekteb'i için değerlendirdi.
Mersin'in Anamur ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen 82 projenin açılış törenine katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Danıştay'ın 'Andımız tekrar okunabilir' ka
Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, 'Andımız'ın kaldırılması küstahlıktı' diyen İlber Ortaylı'ya bugünkü köşe yazısında cevap verdi.
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, ateist olmadığını, Müslüman olduğunu açıkladı ve Hz. Peygamber için de devrimci ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2013 yılında Mecliste yaptığı konuşmada Andımız dayatmasının diktatörlüklere özgü ırkçı, zalim bir uygulama olduğunu vurgulamıştı.
Reşit Galip, o güne kadar pek de büyüklerini sayan, küçüklerini koruyan, çocuklara örnek biri olmamıştı
AK Parti Milletvekili Bozdağ, 'Öğrenci Andı' ile ilgili kendisini eleştiren MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye, 'Bir hukuk tartışmasından ayrımcılık ve bölücülük çıkaranlar, bu tutumlarıy
Hırvatistan'da binlerce kişi yeni yasayla yükselen emeklilik yaşını protesto etmek için ülkenin başkentinde toplandı.
Kabil'de seçim merkezine intihar saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda 15 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Danıştay 8. Dairesi'nin Öğrenci Andı'na ilişkin kararıyla ilgili sosyal medya hesabından çok sert açıklamalar yaptı.
Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı konsolosluk önünde açıklamalarda bulundu. Kışlakçı, "İş burada bitmedi bütün dünyayı harekete geçmeye davet ediyoruz. Cemal için
Ak Parti hükumetlerinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı gibi önemli görevler alan Hüseyin Çelik "Andımız" tartışmalarını Düşünce Mektebi'ne yorumladı.
Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, Danıştay 8. Dairesinin 'Öğrenci Andı' ile ilgili 'yeniden okunsun' kararına tepki göstererek sosyal medya üzerinden yap