DEDAŞ, elektriği kaçak kullanan Güneydoğu halkına "Isınmada kullanmayın" uyarısı yaptı.
Şii lider Nimr'in idamı sonrası yaşanan krizde bazı ülkeler Suudları izleyerek İran'la diplomasiyi kesti. Ortadoğu'da yeni dengeler oluştu.
Diyarbakır'da HDP'nin çağrısıyla gerçekleştirilen 6-8 Ekim'deki saldırılarda teröristlerce katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının davasında üçüncü duruşma bugün gerçekleştiril
Beslenme konusundaki uyarıları ve yönlendirmeleri ile tartışmalar başlatan Prof. Dr. Canan Karatay, meslekten men edildiği iddialarını yalanladı.
6-8 Ekim olaylarında katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılanmasında yaşanan usulsüzlükler dava avukatları tarafından raporlaştırıldı.
Suudi Arabistan ile İran arasında yaşanan siyasi gerginliğin ardından Cibuti de İran ile diplomatik ilişkilerini kestiğini açıkladı
FETÖ/PDY'nin, takipsizlikle sonuçlanan 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlük yaptığı, kumpaslarla darbeye teşebbüs ettiği iddiasıyla aralarında Gülen'in de bulunduğu 69 sanığın yarg
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümün ilişkin davada yargılanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz hakkında beraat talep edildi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, havayolu taşımacılığını kullanan yolcu sayısında yüzde 10'luk bir artış sağlandığını belirtti.
Florida eyaletinin güneyindeki bir camiye elindeki pala ile zarar verip olay yerine domuz ürünleri bırakmakla suçlanan bir şahıs güvenlik yetkilileri tarafından tutuklandı.
PKK, bugün açılan Habur sınır kapısını kullananları ölümle tehdit etti. Sınır kapısı yaklaşık üç haftadır kapalıydı
İstanbul Eyüp'te hareket halindeki polis aracına ateş açılırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Suriyeli Dernekler Platformu ve ona bağlı STK'lar, Madaya'da yaşananlara dikkat çekmek için basın açıklaması yaptı.
Almanyadan Suudi Arabistan ile İran arasında tırmanan gerilimin sona erdirilmesi yönünde çağrı geldi.
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde gece PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 asker, hastanede şehit oldu.