Almanya Başbakanı Angela Merkel, Katar ile yaşanan krizin üzerinden 100 gün geçmesine rağmen bir çözüm bulunmamasından endişeli olduklarını söyledi.
Astana'da tarafların İdlib'de oluşturulacak "çatışmasızlık bölgesi"nin sınırları konusunda anlaşmasının ardından İdlib'deki çatışmasızlık bölgeleri için Türkiye, Rusya ve İra
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Arakan'da yaşanan olaylara ilişkin, "Şiddetin bir an evvel durmasını, kapsamlı çözüm arayışı için uluslararası platform nezdinde girişimlerde bulun
Ankara'nın Çankaya ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir binanın en alt katında bilinmeyen bir nedenden patlama meydana geldi. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı.
Azerbaycan'da 'FETÖ bağlantısı' suçlaması ile tutuklanarak 3 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan önde gelen muahliflerden Faig Amirov serbest bırakıldı.
Astana'da Türkiye, Rusya ve İran ve Şam yönetimi, İdlib'te oluşturulacak "çatışmasızlık bölgesi"nin sınırları konusunda anlaşmaya vardı.
Kilis Adliyesi'nin içinde henüz belirlenemeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. Olayda yaralananların olduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.
Uzun süredir Suriye sınırında operasyon hazırlıkları yapan Mehmetçiğin, sivilleri korumak için İdlib’de hangi alanlara yerleşeceği Astana'daki zirvede netleşti. Harekâta ÖSO unsurlar�
ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Fort Bragg askeri üssünde meydana gelen patlamada 15 askerin yaralandığını açıklandı
İstanbul Sanat ve Medeniyet Vakfı Başkanı Mehmet Çebi'nin koleksiyonundan oluşan "Aşk-ı Nebi" adlı Hilye-i Şerif sergisi sanatseverlerle buluştu.
Belçika'da mahkeme, aralarında PKK'nın sözde Avrupa elebaşlarının da olduğu 36 kişi ve kurumun terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanamayacağına hükmetti.
Irak'ın güneyindeki El Nasıriyye kentinde meydana gelen iki intihar saldırısında 50 kişi öldü, 80 kişi de yaralandı.
İçişleri Bakanı Soylu, HDP'li Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşananlarla ilgili, "Gerekli idari ve adli tahkikatlar da başladı, ilgili gözaltı işlemleri de başlamıştır." dedi.
ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, elektro-optik sistemlerin tedarikine yönelik 10 milyon 721 bin dolarlık sözleşme imzaladı.
Adana merkezli operasyonda yakalanan zanlılardan birinin düğününden bir gün önce gözaltına alındığı ortaya çıktı- Şüphelinin, sitelere bilişim alanında teknik destek verdiği ileri