Afrika'nın batısında etkili olan salgın şimdiye kadar iki bine yakın kişinin hayatına mal oldu. Uzmanlar virüsün 20 bin kişiye daha bulaşmasından endişe ediyor.
İran ile nükleer sorunun aşılması konusunda kritik bir evreye girildi. Cenevre, Viyana ve New York'ta düzenlenen toplantılarda ilerleme sağlanmaya çalışılıyor.
BDDK, Cemaat'in bankası olarak bilinen Bank Asyadan, yönetim ve hissedar yapısını değiştirmesini isteyebilecek.
İki ABDli gazetecinin öldürülmesinin ardından İslam Devleti örgütü, ABDde büyük bir tehdit olarak algılanıyor. Uzmanlar, örgütün etkisiz hale getirilebilmesi için Suriyeye bir h
Savunma ve Dışişleri Bakanlıkları sözcüleri, ikinci rehin gazetecinin katledildiğini gösteren videonun yayınlanmasının ardından, Türkiyeyi IŞİD militanlarıyla mücadelede sorumsuz d
Başkan Barack Obama, iki gün sürecek NATO zirvesine katılmak üzere Gallere gitti. Zirvede ağırlıklı gündemi Ukrayna kriziyle Irak ve Suriyedeki IŞİD tehdidinin oluşturması bekleniyor
Gallerdeki zirve öncesinde konuşan NATO Genel Sekreteri Rasmussen, NATO ülkelerinin, Bağdat yönetiminin IŞİDe karşı herhangi bir destek talebini ciddi şekilde değerlendireceğini söyle
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Batı Afrika'da Ebola salgını nedeniyle ölenlerin sayısının 1900'ü geçtiğini, ölümlerin yüzde 40'ının son üç hafta içinde gerçekleştiğini belirtti.
Financial Times, Türkiye'nin IŞİD'e akan maddi desteği ve militanların geçişini önlemek adına Suriye sınırındaki kontrolü sıkılaştırdığını yazdı.
Sudan Hükümeti, İran kültür merkezlerinin kapatılması için 72 saat süre verdi.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, NATO Zirvesi için geldiği Galler'de bugün Batılı liderlerle bir araya gelecek.
Afganistanın kuzeyindeki Gazni şehrinde polis ve istihbaratçıları hedef alan iki bombalı saldırıda 18 kişi öldü, 70 kişi de yaralandı.
ABD ve İran, Cenevrede nükleeri sürdürüyor. Ekim ayına kadar kapsamlı bir anlaşmaya varılması hedefleniyor.
El Kaide lideri Eymen Zevahiri, Hindistan El Kaidesinin kurulduğunu açıkladı. "Hindistan, Pakistan, Bangladeş ve Myanmar'daki mücahitleri tek çatı altında topladık" dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cuma gününe kadar Ukrayna ve Rusya yanlısı isyancılar arasında bir barış anlaşmasına varılmasını umduğunu söyledi.