Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, saldırıyı kınadı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul'daki saldırılarla ilgili yazılı açıklamasında, "Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde karanlık ellerin, k
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki saldırı sonrası, "Mücadelede her türlü desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'taki terör saldırısında 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyleyen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Oklar PKK'yı gösteriyor" dedi.
ABD Başkanı Barack Obama, Suriye’de ABD ile müttefik olan güçlere yapılan askeri yardım ile ilişkin kısıtlamaları kaldırdı.
El Bab’ı kontrol eden DEAŞ kuzeyden Türk askeri, Batı’dan ÖSO birliklerinin kuşatmasıyla kıskaca alınıp güneydoğu istikametine doğru püskürtülerek bölgeden temizlenecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazakistan ziyareti ertelendi.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin "Bir mevlit kandili arifesinde bu insanlık dışı cinayeti işleyenler er geç hem bu dünyada hem de ilahi adalette
Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Genel Başkanı Prof.Dr. Şuayib Yalçın, halk arasında en çok akciğer, meme, prostat ve kalın bağırsak kanserinin bilindiğini ancak cilt kan
AB kurumlarının yetkililerinin, terör saldırısını "terör eylemi" olarak nitelendirilmemesi ve "terör" ifadesinin kullanılmaması dikkati çekti.
İçişleri Bakanı Soylu: Saldırıda şehit olanaların 30'u polis, 7'si sivil vatandaşımız. Birinin kimliği belirsiz.
İngiliz yayın organı Financial Times, Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısını yeni anayasaya taslağı ve başkanlık tartışmaları ile bağlantılandırdı.
Koltuğunu kaybetmesinin nedenini popülizme bağlayan İngiltere eski Başbakanı Cameron, Euro’nun yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.
Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınlarında patlama meydana geldi. Hain saldırı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi.
Ulaştırma Bakanı Arslan, Avrasya tünelinin ismiyle ilgili anketin amacından saptığını savundu. Arslan'a göre ankette birinci giden Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini yarışmaya sokmak ülked