Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rum lider Nikos Anastasiadis'in müzakereler sırasında kapıyı vurup çıkmasını yorumladı.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kaçak elektiriğin önüne geçmek için elektrik sayaçları ev ve işyerlerinin dışına çıkartılıyor.
Mısır'da Mursi döneminde yüzde 5 olan enflasyon oranı darbeci Sisi'nin kötü politikaları nedeniyle yüzde 30'a kadar çıktı.
Ezidi İşleri Daire Başkanı Bozani, IŞİD'in kaçırdığı Ezidi çocukları canlı bomba olarak kullandığını söyledi.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında sela okuyan imam Mustafa Baki'ye engel olmaya çalışan 2 sanığa para cezası verildi.
Türkiye ile Rusya arasında ilişki tarihin hiçbir döneminde olduğu kadar iyi. En azından öyle görünüyor. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın SETA çok farklı bir analiz yaptı.
Fırat Kalkanı Harekatı’nın 177. gününde Kilis’in Elbeyli ilçesinde askeri hareketlilik yaşanıyor.
Alman Der Spiegel dergisi Türkiye'nin Suriye'de DEAŞ'a karşı yürüttüğü Fırat Kalkanı harekatında sivillerin öldürüldüğünü iddia etti.
KKTC ve Rum tarafı arasında devam eden, İngiltere, Yunanistan ve Türkiye'nin de garnatör olduğu 20 aydır devam eden müzakereler krizle sonuçlandı!
Rusya uzun yıllardır PKK özelinde Kürt kartını Türkiye’ye karşı kullanıyor. Bunun önemli göstergelerinden biri de Moskova’da düzenlenen 'Kürt konferansları'.
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Bu referandumda 'evet' demeyenleri PKK terörüyle eş tutmak, FETÖ'cü olmakla suçlamak, 16 Nisan referandumunu 15 Temmuz'un cevabı veya
Otizmin, belirtileri ortaya çıkmadan önce MR ile teşhis edilebileceği belirtildi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın, yerel seçimler öncesinde vaatleri arasında yer alan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metrosu hayata ge�
"Referandumda yüzde 50'yi geçemezsek ve başarısız olursak iç savaşa hazırlanın" diyen AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem partisinin talebi üzerine görevinden istifa etti.
Savunma Bakanı Fikri Işık, ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'ın Cuma günü Türkiye'ye geleceğini ve Orgeneral Hulûsi Akar'la görüşeceğini açıkladı. Bakan Işık, El Bâb'dan sonra hedef