Çukurova Üniversitesi'nde tekniker olarak çalışan Mustafa Yiğit adlı vatandaş, internetten aldığı Çin malı zayıflama hapını kullandıktan sonra kalp çırpıntısı ve yüksek ateş ş
Antalya’daki Eskişehirspor ile Göztepe arasındaki yükselme maçında holiganlar sahayı birbirine kattı, terör estirenleri tespit eden polis 6 ilde baskın düzenledi. 59 kişinin gözaltına a
Hamas'ın Gazzeli gençler için düzenlediği yaz dönemi gençlik ve askeri eğitim kampının mezuniyet töreni yapıldı.
'Arap ordusu bir savaşta ne zaman darboğazda kalsa arkalarından beş altı kişilik Yugoslav mücahidleri gönderilirdi.'
ABD Başkanı Trump, İspanya'daki terör saldırısı sonrasında yaptığı sosyal medya açıklamasıyla yeni bir skandala daha imza attı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın, 'İster sivil ister asker olsun Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sanıkları hiçbir zaman birey
Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Çokçapınar Mahallesi'nde dün gece boş alana düşen ABD'ye ait İHA'nın bomba yüklü olduğu fakat düşme sırasında bombaların patlamadığı öğrenildi
Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, tutuklu Deniz Yücel için ekonomik olarak Türkiye'yi zorlayacaklarını ama "işgal etmeyeceklerini" söyledi.
Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP'den ihraç edilen Meral Akşener önderliğinde kurmaya hazırlandıkları yeni partiye ilişkin açıklamalarda bulundu.
İçişleri Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla trafik tedbirlerini artırdı. İlk kez bir bayramda bu denl
İngiltere merkezli düşünce kuruluşu Henry Jackson Derneği, YPG için "vahşi terör örgütü PKK'nın Suriye kolu" tanımlamasını yaptı.
Yeni Şafak köşe yazarı Hayrettin Karaman, "Gavurdan dost, domuzdan post olmuyor" adlı bir yazı kaleme aldı.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı açıklamada yeni müfredata ilişkin açıklamalarda bulundu.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, "Türk, İranlı ve Rus uzmanlar İdlib'de gerilimi düşürme bölgesinin kurulmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor." dedi.
Estonya Başbakanı Ratas, "Estonya, Türkiye'nin AB üyesi olmasını her zaman destekledi, desteklemeye de devam ediyor." dedi.