HDP'li Pervin Buldan yaptığı açıklamada İç Güvenlik Paketi'nin değişeceğini söyledi.
Suudi Arabistan dönüşü açıklamalarda bulunan Erdoğan, Mısır konusunda Suud kralının adım atması halinde her şeyin tersine dönebileceğini söyledi
Ukrayna'da ayrılıkçıların kontrolünde olan Donetsk kentindeki madende patlama meydana geldi, ilk belirlemelere göre 30'dan fazla işçi öldü.
Fatih Projesi kapsamında önümüzdeki yıl sonunda tamamlanacak tablet dağıtımlarının ardından, TEOG ve ders sınavları da elektronik ortamda yapılacak.
Obama'nın muhalefetine rağmen ABD'yi ziyaret eden İsrail Başbakanı Kongre'ye seslendi, Başkan'ın İran politikasını yerden yere vurdu. Obama ise sakin bir tepki verdi, "Yeni bir şey söyleme
HSYK 2. Dairesi, 17-25 Aralık soruşturmasını yürüten savcılar Kara ve Akkaş ile hakim Karaçöl hakkında yargılama izni verdi.
Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği, usulsüz dinlemelere ilişkin emniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında 18 polis hakkında tutuklama kararı verdi.
Hükümet, 47 bin öğretmen atamasının yapılması için Meclis Başkanlığı'na kanun tasarısı sundu. Atamaların nisan ve ağustos aylarında iki aşamada yapılması bekleniyor.
Eğitileni hesaba katmadan yapılan eğitim, amacına ulaşmadığı gibi arzu edilmeyen zaaflara gebedir. Kaldı ki insan zihinden ibaret değildir. Bu nedenle eğitimin asıl amacı hayata hazırlam
Faizsiz 3 banka net kârlılığını geçen yıl ortalama yüzde 29.8 arttırdı. Albaraka, Kuveyt Türk ve Türkiye Finans'ın toplam net kârı 2014'te toplamı 957.1 milyon liraya yükseldi. Zarar
5 kişilik sağlık ekibi, Erdoğan'ın yemeklerini özel testlerden geçiriyor, radyasyon, kimyasal madde ve ağır metal taraması yapıyor.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, BM İnsan Hakları Konseyi'nde İsrail'in işlediği insan hakkı ihlallerine fazla odaklanılmaması gerektiğini savuncu
Daha önce yatsı namazı sonrası kapatılan Selimiye Camisi, Edirne Valisi Şahin'in talimatıyla artık hep açık kalacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Öcalan’ın PKK’ya silah bırakma çağrısıyla ilgili olarak “Silahları bırakırız ama' dememeleri lazım. Bunun aması olmaz” dedi. Öcalan’ın 10 maddelik tekli
İsrail, Gazze'ye yasa dışı mal sokmak ve Hamas'ın askeri gücünü artırmakla suçladığı, aralarında kendi vatandaşlarının da bulunduğu 26 kişiyi gözaltına aldı.