Dışişleri Bakanlığı'ndan Rusya'nın gerçekleştireceği planlanan gözlem uçuşu ile ilgili açıklama geldi.
HSYK Başmüfettişi, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a suikast iddiasıyla 'Kozmik Oda’da arama yapılmasına neden olan Savcı Mustafa Bilgili ve eski Ankara Başsavcıvekili Şadan S
Suriye'deki en büyük Muhalif gruplardan Nusret Cephesi'nin lideri Muhammed Cevlani bir açıklama yaparak Suriye'de yeni bir döneme geçildiğinin mesajını verdi.
ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adaylarının yarıştığı Iowa eyaletindeki ön seçimlerinde rakibi Teksas Senatörü Ted Cruz'un ardında kalan emlak zengini Donald Trump, Cruz'u hi
Enerji Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgazda indirim yapmaması durumunda, indirim oranını Tahkim'in belirleyeceğini söyledi...
Hamas, Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Katar'ın başkenti Doha'da görüşeceğine ilişkin iddiaları yalanladı.
Ülkesinde ilk kez bir camiyi ziyaret eden ABD Başkanı Obama, Müslümanların, kuruluşundan bu yana ABD'nin bir parçası olduğunu bildirdi.
Uzun süredir devam eden kuşatma sonucunda, Halep'te havadan Rus bombardımanı karadan İran destekli Şii paramilit güçler ve Esed rejiminin saldırılarına dayanamayan muhalifler geri çekilmek
İran'ın dini lideri Hamaney'in dış politika danışmanı Velayeti, İran, Rusya, Suriye ve Hizbullah arasında ittifak oluşturulması için gerekli ön koşulların hazır olduğunu söyledi.
Suriye'de rejim ve muhalefet, ülkedeki iç savaşa siyasi bir çözüm bulmak amacıyla Cenevre'de. Evlerini terk ederek Türkiye'ye sığınmış Suriyeliler ise görüşmelerden umutsuz. Suriyelile
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Rusya, Amerikan yargı sisteminin beş temsilcisinin ülkeye girişine yasak getirdi.
Ağrı'da, sosyal paylaşım siteleri üzerinden 'terör propagandası' yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.
AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Suriyeli muhalifler bugün Cenevre'de yapılacak olan 'Barış görüşmeleri' toplantısına katılmama kararı aldı.