MHP’de muhalefet Genel Merkez’den yanıt alamayınca, muhaliflerin avukatları "Kurultay Çağrı Heyeti" oluşturularak partinin olağanüstü kurultaya götürülmesi talebiyle dava açtı. Dava d
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Cizre ve Sur'da gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Amerika’ya giderken yakıt ikmali için uğradığı Batı Afrika ülkesi Senegal'e Türkiye'ye dönerken de uğradı.
Avrupa'nın en genç ve en modern filosu ile yolcularına hizmet sunmayı amaç edinen bayrak taşıyıcı havayolu, bugün önemli bir alıma imza atarak 300. uçağını filosuna dâhil etti.
Birleşmiş Milletler, onbinlerce kişinin Türkiye sınırına geldiğini duyurdu.
Mardin’de bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, tarihi Ulu Cami’de cuma namazı kıldıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu.
Yerli insansız hava aracı ANKA görev uçuşunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
Reuters'a konuşan üst düzey bir Başbakanlık yetkilisi, 'Türkiye'nin kendi güvenliğini korumak amacıyla her türlü önlemi alma hakkı bulunmaktadır' dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 3. Köprü'nün, 2016 yılının Temmuz veya Ağustos ayında hizmete gireceğini açıklamıştı. Bakan Yıldırım, tüm detayları
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Erdoğan'ın görüşeceği iddiası için açıklama yaptı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Londra dönüşünde uçakta gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulunarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'ten Suriye ve Rusya açıklaması
Suudi Arabistan'ın IŞİD ile savaşmak için kara kuvvetleri göndermeye hazır olduğunu bildirmesi sonrası ABD'den konu ile ilgili açıklama yapıldı.
AB Ermenistan Temsilcisi Petr Svitalski, Ermenistan’da göç ve AB ile vize rejimi kolaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, AB’nin Ermenistan’a göç akının karşısını almak için yard
Irak Anbar Operasyonlar Komutanlığı, terör örgütü IŞİD'in elinde bulunan Ramadi'nin Sıcariye kasabasının tamamen kurtarıldığını açıkladı.