Ermenistan'ın başkenti Erivan'da meydana gelen patlamada 2 kişinin yaşamını yitirdiği 6 kişinin de yaralandığı bildirildi...
Birleşik Arap Emirlikleri, 2 yıldan beridir atayamadığı Ankara Büyükelçisini Mayıs ayında göndermeyi planlıyor...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk hükümetinin 'terörist' akımı ile başa çıkamamasının onlarla temas halinde olmasından kaynaklandığını iddia etti.
Çin Devlet Başkanı Şi “Yabancı dini faaliyetler ve aşırılıklara karşı tetikte olmalıyız” açıklaması yaptı
Obama, Merkel, Hollande, Cameron ve Renzi ile bir araya geldi
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır. Dindar anayasa meselesinden anayasamızın kaçınmaması lazım. Dini olarak bahsetmesi lazım" dedi.
Genel-İş Sendikası üyeleri, taşeron işçilere grev ve toplu sözleşme hakkı içeren kadro talebiyle basın açıklaması yaptı
Göç İdaresi'nin 40 bin kişinin Türkiye’ye girişini yasaklamasına ilişkin Uluslar arası Mülteci Hakları Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, Özgür-Der, Akabe Vakfı, Medeniyet Vakfı ve
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklamalarda bulunuyor.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Alparslan Çelik'in kendisine yazdığı mektuba yanıt vermeyeceğini söyledi.
Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Canbulat, sigara içenleri düşündürecek bir açıklama yaptı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'ndeki törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaşmaması ile ilgili konuştu.
Afganistan Devlet Başkanı Gani, “Pakistan’dan iyi ve kötü terörist ayrımını yapmamasını istiyoruz, iyi ve kötü terörist arasında fark yok” dedi.
Kralı Selman'ın Kahire ziyaretinden sonra Mısır'a ait olan Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a verilmesine tepkiler devam ediyor. Mısır ordusu, bugün başlaması ve tüm hafta boyun
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve soruları yanıtladı.