Dünyanın en büyük nükleer faciasına sahne olan Çernobil Nükleer Santrali'ndeki patlamanın üzerinden 30 yıl geçmesine karşın felaketin izlerini silmek için hala çaba gösteriliyor. Çer
MHP'li Oğan, Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet Gazetesi’nin düzenlediği 23 Nisan Resepsiyonu’na katılmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu Anayasa'dan laikliği kaldırmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi.
TÜSİAD, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın “Laiklik yeni anayasada olmamalı” sözlerine tepki gösterdi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Aman dikkat edelim, Kilis halkımız dikkat etsin, kurtlar bu tür ortamları, puslu havaları sever' dedi.
AB Komisyonu Sözcüsü Margaritis Schinas, TBMM Başkan İsmail Kahraman'ın 'dindar anayasa' talebiyle ilgili yorum yapmadı
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen "21. yüzyılda Müslüman kimliğinin inşası" konulu söyleşinin konuğu olan Said, insanların Kur'an okurken, gönlünü ve zihnini açması gerekti
Myanmar İslami Dini İşler Konseyi Genel Sekreteri Than: "Budist çoğunlukla azınlıktaki Müslümanlarla Hristiyanlar arasında güvensizlik ortamı yaratmak isteyen kişiler var. İnsanlarımız
İsmail Kahraman laiklik konusunda yaptığı açıklamalara ilişkin "Şahsi düşüncelerimi ifade ettim" dedi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Türkiye'de laiklikle ilgili olan mesele malesef Türkiye'de laikliğin 'laikçilik' şeklinde uygulanmasıdır.' dedi
TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 'Yeni anayasada laiklik olmamalı' açıklamasına Osmanlı Ocakları'ndan destek geldi.
Belçika Adalet Bakanı Koen Geens, Avrupa'da yaşanan silahlı ve bombalı saldırılardan Müslümanların sorumlu tutulamayacağını, yakın gelecekte Müslüman nüfusun Hristiyanları geçeceği
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, 'Başkanımızın kastı anayasada laiklik olmaması ise, biz buna AK Parti olarak katılmayız' dedi.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Türkiye'nin cemevlerine yasal statü tanınması gerektiğine hükmetti. Mahkeme kararına göre devlet, cemevlerine mali destek sağlamak zorunda.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 'laiklik' ile ilgili sözlerine modası geçmiş ideoloji kalıntısı olan Komünist Parti'den de açıklama geldi.