Pakistan'da 2004'te 14 yaşındayken bir çocuğu öldürmekten mahkum edilen Şevket Hüseyin insan hakları örgütlerinin çağrılarına karşın idam edildi.
Eski Tunus Cumhurbaşkanı Merzuki, "Arap dünyası, yeni tarihinde en büyük yıkımı yaşamaktadır. Tunus devrimi başarısız kalmadı ancak geri çekilme dönemi yaşıyor ve yeniden yayılma d
Zaman gazetesinde yer alan ankete göre AK Parti seçmeninin Abdullah Gül'ün yeni bir parti kurmasını desteklediği öne sürüldü...
Çinli bilim adamları, dang hummasıyla mücadele çerçevesinde hastalığa neden olan dişi sivrisinekleri ortadan kaldırmak için bakteri taşıyan erkek sivrisinek yetiştirmeye başladı.
Üsküdar Validebağ’da Koru Camii’nin inşaasına karşı çıkan paralel yapı, Fatih Sultan Mehmed Han’ın fetihten sonra yaptırılan ilk mescid olma özelliğini taşıyan Boğazkesen Mescidi�
Zaman gazetesi karikatür sayfasında Suruç katliamı ile artarak devam eden terör eylemleri sonucunda şehit olan askerleri mizah konusu yaptı.
Ermenek'te geçen yıl 18 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasıyla ilgili duruşmada faciadan kurtulan işçiler dinlendi. En az iki gün sürmesi beklenen duruşmada, 40 tanığa söz veril
MEB tarafından Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Teorik Sınavları elektronik ortamda gerçekleştirilecek.
Eğit-donat programındaki 30. Tümen, savaşçılarına saldıran Nusra Cephesi'ni 'anlaşmaya ihanet etmek'le suçladı. Nusra ise 30. Tümen'in asıl amacının kendileriyle savaşmak olduğunu idd
Ünlü ilim adamlarından Ürdünlü Ebu Katade el Filistini'nin, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'ye açık mektup tercüme edildi.
Rize'de yapılan yarışmanın finalinde Kahramanmaraş bölgesinden Raşit Tayyip Fındık birinci oldu
İhvan üyesi 27 kişinin yargılandığı davada beraat kararı çıktı. "Fetih Camisi olayları" davasının duruşması 4 Ekim'e ertelendi.
İsrail kabinesi, Filistinliler için kullanılan 'idari tutuklama' yönteminin Yahudi yerleşimcilere de uygulanmasını onayladı.
Ramallah'ta bir araya gelen sosyalist gruplar, Batı Şeria ve Gazze Şeridi arasındaki siyasi bölünmüşlüğe son verilmesini istedi
PKK mensuplarınca Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan askeri hastaneye uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı öğrenildi.