Tunuslu seyyar satıcı Muhammed Buazizi altı yıl önce kendisini yakarak birçok Arap ülkesinde halk hareketlerini başlattı ancak iktidarlar değişse de ülkelerdeki karışıklıklar devam edi
Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri'de halk otobüsüne gerçekleştirilen alçak saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
Kayseri'de yaşanan hain saldırının ardından Amerikan Wall Street Journal gazetesi sosyal medya üzerinden alçak bir paylaşımda bulundu.
Kayseri'de er ve erbaşları hedef alan terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulunan HDP "Bu saldırıyı da en sert biçimde kınıyoruz" dedi.
Suriyeli muhalif bir yetkili, Halep'te yeni bir anlaşmaya varıldığını ve karşılıklı olarak ikişer köyden tahliyelerin yapılacağını duyurdu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu sabah saatlerinde Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde meydana gelen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
Terör örgütü PKK, kendisine dağları, hendekleri mezar eden komandoların karşısına çıkamadı, her zamanki gibi sinsice saldırı düzenledi.
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El Bab operasyonunda yaralanan asker kaldırıldığı Gaziantep’teki hastanede şehit oldu.
Huzistan eyaletine bağlı Ahvaz kentinde düzenlenen bir futbol müsabakası sırasında taraftarlar, Halep'teki katliamları protesto etti.
Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Prof. Dr. Ramazan Gözen Suriye’deki iç savaş ve insanlık dramını kaleme aldı.
AK Parti, Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren Anayasa değişikliğinin halka iyi anlatılabilmesi için çalışmalara şimdiden başladı. Koalisyonlar döneminin geride kalmasının beraberinde
Dünyanın her yanından topladığı onbinlerce teröristi Esed saflarında savaşmak üzere Suriye’ye sokan Kasım Süleymani, yolaçtığı tecavüz, işkence ve katliamlarla Bosna kasabı Radovan
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında müslümanlara zor zamanlarda ayakta durma klavuzu yayınladı. “Bizi öldürmeye gelenler bizde dirilsinler” diyen Dilipak yakın zaman
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Halep’teki katliamı önlemek için tahliye sürecini başlatan çabaları dünyada yankı uyandırdı.
ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'da Başkanlık Yıl Sonu Konferansında "İran, Rusya ve Esad'ın ellerinde kan var" açıklamasında bulundu.