1967'den bu yana işgal altında tuttuğu Batı Şeria'nın El Halil kentinde, İsrail askerleri tarafından vurulan ve yerde bilinçsiz halde yatan Filistinli Abdul Fetih El Şerif'i öldüren Elor A
İşadamı Orhan Aslıtürk, Kırklareli'nde gözaltına alındı.
Suriye'de terörist PYD'nin işgal altında tutuğu bölgeye savaş helikopterleriyle bombalı saldırı düzenlendi. Operasyonla şoku yaşayan PYD'ye baskını kimin yaptığı belirsizliğini koruy
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını düzenleyen kişinin kimliğinin belirlendiğini söyledi. Öte yandan, saldırıyla bağlantı
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'u öldüren saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş'ın cenazesinin ailesi tarafından teslim alınması için yönetmelik gereği verilen süre bugün sona eriyor.
Fırat Kalkanı'nda 104 DEAŞ hedefi imha edildi, altı örgüt üyesi etkisiz hale getirildi
Bugün maruz kaldığımız saldırılar çok yakın bir dönemde karşı karşıya kaldığımız saldırılara çok benziyor. 7 Haziran 2015 ile 1 Kasım 2015 arasındaki dönemi kastediyorum.
Siirt'te, sosyal paylaşım sitesinden terör örgütü IŞİD lehine paylaşımlarda bulunan polis memuru gözaltına alındı.
Sosyal medya paylaşımları nedeniyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) sınırdışı edildikten sonra gözaltına alınarak savcılığa çıkarılan ünlü modacı Barbaros Şansal'ın
İnternet programı Periscope üzerinden Gaziantep'te bir kafeyi tarayacağını söyleyen İlker G., polis tarafından gözaltına alındı.
HDP Diyarbakır milletvekili Ziya Pir, hakkında açılan bir soruşturmada verilen "zorla getirilme" kararı üzerine gözaltına alındı.
Reina'daki terör saldırısıyla ilgili olarak denetimleri arttıran güven güçleri, Atatürk Havalimanında yabancı uyruklu iki kişiyi gözaltına aldı.
Ankara'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince düzenlenen operasyonda, "RedHack" üyesi olduğu iddia edilen Tünay Ş. gözaltına alındı. "Lazepem" kullanıcı adıyla devlet
Van'ın Çatak Belediyesine düzenlenen terör operasyonunda aralarında DBP'li Çatak Belediye Başkanı Celalettin Bartu'nun da bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.
Ortaköy'deki Reina'ya düzenlenen terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi.