Ukrayna Başbakanı Yatsenyuk Rusya’ya doğalgaz konusunda bağımlılıklarının kalmadığını açıkladı.
Almanya'da haklarında tutuklama kararı bulunmasına rağmen 372 aşırı sağcının yakalanamadığı bildirildi.
İslami Direniş Hareketi (Hamas), dün akşam (10 Ocak Pazar) Gazze kentinde Filistinli grupların temsilcileriyle yaptığı görüşmede, ulusal bir komitenin Rafah Kapısı'nın yönetimini teslim
Dublin düzenlemesinden taviz vermek istemeyen Almanya'nın, başka ülkelere sığınma başvurusunda bulunmak isteyen sığınmacıları Almanya'ya giriş yaptıkları ülke olan Avusturya'ya geri g
Almanya Cumhurbaşkanı Gauck, teröristlerin toplumları Müslümanlara karşı kışkırtmayı amaçladığını, uluslararası toplumun buna engel olması gerektiğini söyledi
Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, Rusya'nın teklif ettiği ücretle doğalgaz almayacaklarını belirtti.
Fransa’da mizah dergisi Charlie Hebdo’ya düzenlenen saldırının yıldönümünde Paris’te bir karakola girmeye çalışırken öldürülen zanlının kimliği bir türlü belirlenemiyor.
Halep’in kuzeyinde 1200 kişilik kuvvetle IŞİD’e yönelik kapsamlı bir harekat başlatan muhalifler dört köyü aldı. Muhaliflerin hedefi “güvenli bölge” olarak planlanan Cerablus’u, PYD’
Arap Parlamentosu tarafından yapılan açıklamada Arap ülkelerinin İran'a karşı ortak tavır alması gerektiği ifade edildi
Almanya Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Gerd Müller, AB’nin mültecilerle ilgili olarak Türkiye’ye verdiği maddi yardım sözünü yerine getirmesi çağrısı yaptı.
Almanya Başbakanı Angela Merkel mülteci krizi nedeniyle Türkiye'ye anlayışla yaklaşılması gerektiğini söyledi.
Gazze'de önemli geçim kaynakları arasında bulunan balıkçılık, İsrail'in kısıtlamaları balıkçıların hareket alanlarının daralmasına yol açtı.
Almanya Başbakanı Merkel, suç işleyen sığınmacıların ülkeden sınır dışı edilebilmesine yönelik yasa değişikliği yapılabileceğini açıkladı.
TRT iki üst düzey yöneticisiyle yollarını ayırdı. TRT'de yaşanan depremin bu iki isimle sınırlı kalmayacağı konuşuluyor.
Adolf Hitler'in Kavgam kitabı, Almanya'da 70 yıl aradan sonra çıktığı gibi tükendi