Eskişehir'de broşür dağıtan Ak Parti'li gençlere, bir grup öğrenci tarafından saldırı düzenlendi. Partililere saldıran öğrencilerden 18'i gözaltına alındı
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Bank Asya'nın TMSF'ye devredilmesine ilişkin, ''Siyasi bir şey olsa 1,5 sene niye beklensin'' dedi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak HDP mitingi ile Yenikapı Miting Alanı'ndaki Fetih Şöleni nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.
Suriye'de rejim güçleri, ilçeden çekilmeden önce ordudan ayrılmaya çalışan 7 askeri öldürdü.
Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti.
Katar Dışişleri Bakanı Halid bin Muhammed Atiyye, Irak'ın Kuveyt'i işgaline tepki olarak 1991'de kapatılan Bağdat'taki Katar Büyükelçiliği'nin yeniden açılacağını söyledi.
Esenyurt'taki Solarkent sitesinde bulunan camide cuma namazı kılmak isteyenlere kimlik kontrolü yapılması tartışmalara yol açtı.
Irak Parlamentosu’nun görevine son verdiği Musul Valisi Nuceyfi ile son gelişmeleri konuştuk. Sünni lider görevden alınmasını "Beni görevden uzaklaştıranlar, ülkeyi sınırdaş bir devle
Suudi Arabistan'ın doğusundaki Demmam kentinde Şii camiye bombalı saldırı düzenlendi. Dört kişi hayatını kaybetti. Son bir haftada Şiileri hedef alan bu ikinci saldırıyı da IŞİD üstl
Suriye'nin kuzeyinde IŞİD'in kontrolünde olan Tel Abyad'ı almak isteyen bazı muhalif gruplar buraya yönelik iki koldan harekete geçti
'Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyon ve soruşturmalarda gözaltına alınan sanıkları hep aynı avukatların savunduğu tespit edildi.
Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında başlayan işçi eylemleri, fırsatçıları harekete geçirdi. Hükümet karşıtı bazı çevreler, metal işçilerinin meşru hak arama mücadelesini yönlend
İngiliz Economist dergisi, sayılı günler kalan seçimin nabzını tuttu ve seçimin galibini ilan etti.
Hamas hareketinin önde gelen isimlerinden Mahmud ez-Zehhar, Türkiye'nin, Ortadoğu ve dünyadaki tarihi rolünden vazgeçmediğini belirtti.
BM Güvenlik Konseyi, ilk kez Arakanlı Müslümanlar (Rohingyalar) için toplandı ve kapalı oturumda Myanmar'da çektikleri sıkıntılar ile insan hakları ihlallerini görüştü.