Antalya'da düzenlenen operasyonda Rus uyruklu 3 IŞİD üyesinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Suriyeli muhaliflerin koordinatörü Riyad Hicab, ABD Başkanı Barack Obama’yı ve Suriye politikasını eleştirdi.
Adana'da eski Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ile iş adamlarının da bulunduğu bazı kişiler gözaltına alındı
İran Devrim Muhafızları, ABD askerlerinin gözaltına alınmasından sonra ABD’ye ait uçak gemisinin Körfez’de tam 40 dakika boyunca manevra yaparak ‘provokatif ve profesyonelliğe aykırı’
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili taziyelerini iletti.
Avrupa İnsan Hakları Mahkmesi, Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçelerindeki sokağa çıkma yasağının kaldırılması için yapılan başvuruları reddetti. Kararda, davacıların yar
Bugün Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısının ardından Suriye'de Esed rejimine karşı Şam ve kırsalında mücadele eden İslam Ordusundan açıklama geldi.
Terör örgütü DAEŞ'e yönelik Ankara, Kilis, Şanlıurfa, Mersin ve Adana'da düzenlenen operasyonlarda 59 zanlı gözaltına alındı.
9-17 Aralık 2015 tarihleri arasında 26 kent merkezinde yapılan araştırmada 'Sizce Türkiye bölünme tehlikesi altında mı?' sorusuna yüzde 54,2'lik kesim 'Evet' yanıtını verdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başsağlığı taziyelerini sundu.
Suriye'de Rejim güçleri ve Hizbullah'ın kuşatması altındaki Madaya'ya insani yardım götürürken konvoya katılan BMMYK Suriye Temsilcisi Sajjad Malik, Madaya'daki insani dramı anlattı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultanahmet'teki terör saldırısında yaralananları, tedavi gördükleri İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu teda
Müslüman Kardeşler Hareketi Genel Mürşidi Muhammed Bedii'nin yoğun bakıma alındığı bildirildi.
Sultanahmet Meydanı'ndaki bombalı saldırının tanıkları, patlama sonrası bölgeden büyük bir alev topu yükseldiğini, bölgede çok sayıda yaralı bulunduğunu söyledi.
Hidrojen bombası denemesi iddiasıyla gündeme gelen Pyongyang yönetimi, küçültülmüş balistik füzelerde ABD'yi vurabileceğini savundu