Polis Akademisine bağlı 10 bin özel harekat polisi için başvuru tarihi teknik sorunlar nedeniyle ertelendi.
Doğu Kudüs'te İsrail Emniyet Müdürlüğü önünde silahlı saldırı düzenleyen bir kişi vuruldu
Nijerya basınında yer alan Nijeryalı öğrencilerin gözaltına alındığına dair haberler yalanlandı
Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde jandarma karakolunun olduğu bölgede PKK'lılar tarafından patlayıcı yüklü araç infilak ettirildi. Şehit asker sayısı 10'a yükseldi, 11 asker de yaralı. S
Ülkesinin Avrupa'ya entegrasyonuyla ilgili konuşan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, 'Müslüman mültecilere çifte standart uygulayanlara mı entegre olalım?' dedi.
Fas Parlamentosu Temsilciler Meclisi seçimlerinin gayriresmi sonuçlarına göre, Adalet ve Kalkınma Partisinin 99 milletvekili ile birinci olduğu bildirildi.
Yemen'de bir cenaze merasimi sırasında Suudi Arabistan'a ait savaş uçaklarınca hava saldırısı yapıldı. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öne sürülüyor
Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hişam Ali Ekber İbrahim el Alevi, Türkiye'yi tehdit etti: Geri adım atmazlarsa tavrımız farklı olur.
Ankara'da, bombalı eylem hazırlığındaki 2 terörist yakalanacaklarını anlayınca kendini patlattı. İki teröristin isimlerin Mahide Ataş ve Harun Arslan olduğu belirlendi. Mahide Ataş'ın
Başbakan Binali Yıldırım, asırlarca sene milletin hayali olan projeleri gerçekleştirmenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hükümetlerine nasip olduğunu belirterek, "Av
Cumhurbaşkanı Erdoğan, asfaltlama çalışmaları tamamlanan Avrasya Tüneli'nden ilk geçişi yaptı. Erdoğan'a Başbakan Binali Yıldırım da eşlik etti.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi, Suriye'nin Halep kentini savunmak için birlik olma çağrısında bulundu. Karadavi, 'Bu vahşi saldırılar karşısında bir silkiniş, bir ha
Hakkari Valiliği, Yüksekova ilçesinde kobra tipi zırhlı aracın kule kısmındaki silahın ateş alması sonucu 4 sivilin yaşamını yitirdiğini, 2 kişinin yaralandığını duyurdu.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 'Bölgenin en büyük sorunu aslında aşırıcılık ve mezhepçilik. Bunun en büyük örneğini de Irak'ta görüyoruz.' dedi.
Obama'nın temsilcisi McGurk, "Irak’taki tüm askeri eylemler Irak hükümetinin tam rızası ve koordinasyonuyla olmalı" dedi.