Terör saldırıları, yeni anayasa ve başkanlık tartışmaları gibi bir toplumun siyasal tarihinde istisna oluşturabilecek farklı olayları bir arada yaşıyoruz.
Gaziosmanpaşaspor’un taraftarları, takımlarına destek vermediğini öne sürdükleri Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin binasına meşale ve patlayıcı maddelerle saldırdı.
ABD'ye ait uçaklar, Suriye'nin İdlib şehrindeki Arap Kızılayı'nı vurdu. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu belirtiliyor.
Gazeteci Nedim Şener, FETÖ'cü Binbaşı Zafer Özleblebici’nin numarasının, Reina saldırganından çıktığını yazdı.
Kanada Başbakanı Trudeau, camiye terör saldırısını Faslı saldırganın gerçekleştirdiğini paylaşan Fox News’e geri adım attırdı.
Azerbaycan’da terör saldırısı planlayan gruba yapılan operasyonda 4 terörist öldürüldü, 1’i sağ ele geçirildi.
14 Ocak'ta intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen ve yaralı halde hastaneye kaldırılan MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı kurtarılamadı.
Kanada’nın Quebec kentinde bir camiye yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili olarak Fransız asıllı Kanadalı bir zanlının tutuklandığı açıklandı. Tutuklanan Alexandre Bi
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde cezaevine el yapımı patlayıcı atıldı. Patlayıcının cezaevi duvarının önünde infilak etmesiyle saldırıda yaralanan olmazken çevredeki binaların ca
AA'nın haberine göre, İsrail ile normalleşme sürecinin ardından Türkiye'den bakan düzeyinde ilk ziyareti 7 Şubat'ta Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı yapacak.
Donald Trump'ın vize kararı ülke genelinde protesto edilmeye devam ederken, Trump destekçilerine saldırılar başladı.
Gambiya'nın yeni Devlet Başkanı Adama Barrow, ilk iş olarak ülkesinin ismindeki ‘İslam Cumhuriyeti’ ifadesini kaldırma kararı aldı.
Yemen'de hükümet karşıtı Husiler, Sana yönetimini destekleyen Suudi Arabistan'ın savaş gemisine intihar saldırısı düzenledi. Teknelerle gerçekleştirilen intihar saldırısının neden ol
Kanada'nın Quebec eyaletindeki Quebec İslam Kültür Merkezi Camisi'ne düzenlenen terör saldırısında yaralanan 19 kişiden 5'inin durumunun ağır olduğu bildirildi
Musul ve Telafer'de bulunan 7 bin DEAŞ'lı Irak'ın sınır kasabası Baac üzerinden Deir ez Zor ve Rakka bölgelerine geçti. Humus, Şam, Hama ve Halep kırsalına sevk edilen DEAŞ militanların�