Libya'da BM tarafından tanınan Ulusal Antlaşma Hükümeti'ne bağlı Üçüncü Kuvvet milisleri, BAE-Mısır-Rusya destekli milislerin hava üssüne saldırması sonucu 141 kişi öldü.
Tunus Nahda Hareketi Lideri Gannuşi, "Burada şu soruyu soruyoruz; tarih yeniden tekerrür edecek mi? Osmanlılar ve Türkler bu sancağı yeniden alarak, ümmetin onurunu, şerefini ve başını hav
Başkent Bağdat'ta bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 13 kişi hayatını kaybetti. Basra'nın Rumeyle bölgesindeki saldırılarda ise ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.
Yemen'deki Husilerin Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ın yakınında bulunan Er-Rayn kentine attığı balistik füzenin imha edildiği bildirildi.
Sultangazi'de Ramazan Şahin adlı bir gencin ölümüyle sonuçlanan olayların ardından cenaze töreni sırasında gerginlik yaşandı. Bir grup genç Afgan olduğu belirtilen 2 kişiye sopalarla s
Domates yasağını kaldırmayan Rusya'dan yapılan buğday ithalatına miktar kısıtlaması getirildi.
ABD'nin, Ürdün sınırında rejim güçlerine düzenlediği hava saldırısının ardından Rusya ve Suriye'den eş zamanlı açıklama yapıldı. Rusya Dışişleri Bakan yardımcısı, bu durumun
Pentagon, Suriye rejimi destekli bir konvoyu, El Tanf yakınlarında bir hava saldırısı ile vurduklarını doğruladı.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri Suriye'de rejim kuvvetlerine uyarının ardından hava saldırısı yaptı
New York Times Meydanı'nda bir araç kaldırıma çıkarak yayaları ezdi
Mesut Yar'ın Fox TV'de haber programlarının kaldırılacağı yönündeki iddiasına yanıt veren İsmail Küçükkaya, "Mesut Yar, yakın zamanda yeme içme programı yapacak" dedi.
Erdoğan, Beyaz Saray’da Trump’a açıkça deklare etti: PKK/PYD’den Türkiye’ye herhangi bir saldırı olursa hiç kimseye sormadan angajman kurallarını uygularız.
Kars Harakani Devlet Hastanesinde bir temizlik görevlisi ile bir kadın arasındaki çıkan tartışma sonucu temizlik görevlisi, kadın tarafından silahla vurularak vuruldu
Tunceli-Ovacık Karayolu'nda polis kontrol noktasına gelen ve "dur" ihtarına uymayıp polislere silahlı saldırıda bulunan bir terörist, güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi.
Fox TV haber spikerleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu haber bültenleri kaldırılacağı iddia edildi