Şırnak Valisi Su, esnafı ziyaret ederek, terör saldırıları sonucu evleri yıkılan veya kullanılamaz duruma gelen vatandaşlar için yapılacak olan konutlarla ilgili bilgi verdi.
Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kentine bağlı Maarret el-Misrin kasabasında, pazar yerine düzenlenen hava saldırısı sonucu 10 sivilin öldüğü, 21'inin yaralandığı bildirildi.
İzmir Adliyesi önündeki saldırıda büyük bir katliamı önleyen ve şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in başka bir kahramanlığı daha ortaya çıktı.
Batman'da İçişleri Başkanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirilen belediye başkan vekillerine saldırı hazırlığı yaptığı belirlenen PKK mensubu bi
Reina saldırısında Uygur asıllı Çin vatandaşı Omar Asım ile Abuliezi Abuduhamiti mahkemeye sevk edildi. Reina katiline Konya'da ev kiralayan Asım ve bir başka Uygur'un 15 Aralık tarihinde
Bölgeden gelen son haberlere göre; Türk askerleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), El-Bab'ın doğusundaki Suflaniyah köyünü DEAŞ'ın elinden geri aldı.
Üniversiteye giriş, kamuya yerleşme ve kamuda yükselmeye ilişkin sınav sorularının önceden ele geçirilmesiyle ilgili soruşturma yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülen örgüt
Sosyal medyada yayılan "Üniversitelerde bütünleme sınavlarının kaldırıldığı" iddiası ile ilgili YÖK Başkanı Saraç açıklama yaptı.
ABD'de 8 Kasım'da başkan seçilen Donald Trump'ın görevine başlamasına günler kaldı. Washington'da devir teslim için hazırlıklar devam ederken 45'inci ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'da
ABD yönetimi ilk kez, Suriye'de sivillere karşı kimyasal silah kullanımından dolayı Esed yönetiminin üst düzey 18 yetkilisine yaptırım kararı aldığını açıkladı.
Şam'da askeri havaalanına düzenlenen saldırının İsrail tarafından gerçekleştirildiği iddia ediliyor
Bir hafta sonra Trump koltuÄŸuna oturacak.. Tabi oturabilirse..
Millet egemenliğini kurumlar eliyle ihdas eden 61 Anayasası tam da CHP'nin aldığı pozisyon ve “iktidar alanını” koruma içgüdüsünün kaynağıdır.
Kayseride çarşı izinine çıkan 14 askerin şehit olduğu halk otobüsüne yönelik saldırıya ilişkin soruşturmada 5 asker tutuklandı. 5 asker "Terör örgütüne yardım etmek, bilgi taşıma
ABD'de görevi 20 Ocak'ta devredecek olan Barack Obama yönetimi, ilk kez, Suriye'de sivillere yönelik kimyasal silah kullanımından dolayı Beşşar Esed yönetiminin üst düzey 18 yetkilisine yap