Suriye'de yoğun bir bombardımandan sonra 2 günden beri ateşkesin yürürlükte olduğu Halep kent merkezinde siviller, evlerinden sokaklara çıktı. Pazarlar doldu. Al Jazeera Halep sokaklarında
Alman Hükümeti "Türkiye Başbakanı Davutoğlu ve diğer tüm yetkililerle bugüne kadar çok iyi şekilde çalışmıştır. Biz bu iyi ve yapıcı işbirliğinin diğer bir başbakanla da sürdü
Nazarbayev'in tarım arazilerini yabancı şirketlere kiraya verme kararı, protestolar üzerine askıya alındı
Edirne'de Selimiye'nin ve tarihi şehrin dokusu için binalarda yükseklik izinleri konusunda yeni kararlar alınacak
Hamas, Gazze'de yeni bir savaş istemediklerini ancak İsrail'in Gazze'de tampon bölge oluşturmalarına izin vermeyeceklerini açıkladı
Kosova Meclis Başkanı, "Kosova Türkiye’den uzaklaşmalı" açıklaması yaptı
Amerikalı General Charles Cleveland, Afganistan'da El Kaide ile Taliban'ın birbirine yaklaştığını ve bu durumun örgütleri yeniden yapılandırabileceğini açıkladı.
Almanya'da 8’i Türk 10 kişiyi öldüren aşırı sağcı Nasyonal Sosyalist Yeraltı örgütü sanıklarının yargılandığı davada 3 yıl geride kaldı.
Van’ın Çatak, Başkale, Çaldıran, Gevaş, İpekyolu, Erciş ve Gürpınar ilçelerindeki bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi.
Moody's, düşük petrol ve doğalgaz fiyatlarının, petrol sahası ve sondaj endüstrisinin görünümünü olumsuz etkilediği uyarısında bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Can Dündar'a adliye önünde yapılan silahlı saldırı girişimi sonrası açıklamalarda bulundu.
MİT TIR’ları davasında karar beklenirken, adliye çevresinde bekleyen Can Dündar’a silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Dündar olaydan yara almadan kurtulurken, saldırgan gözaltına al�
Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile Konya'nın Taşkent ve Hadim ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.
Giresun'un Çaldağ beldesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan başçavuş şehit oldu.
Başbakan Davutoğlu'nun veda konuşmasında kullandığı 'refik' kelimesi en çok aranan kelime oldu