PKK'nın Suriye kolu YPG, ABD özel kuvvetlerden askerlerin ve koalisyon hava saldırılarının desteğiyle IŞİD'in kontrolündeki Rakka'yı ele geçirmek için saldırıya geçti. Saldırıda ABD
Lübnan’da demiryollarının tarihini konu alan konferans ve sergi düzenlendi. İstasyonlarının bugünkü durumunun ele alındığı etkinlikte Hicaz Demiryolunun Beyrut Durağı adlı sergi büy�
Gürcistan Parlamentosu Başkanı Davit Usupaşvili, Gürcistan'ın 25 yıllık bağımsızlık sürecinde Türkiye'den sürekli somut destek aldığını açıkladı.
İstanbul trafiğine çözüm getirmesi planlanan Havaray projesinin başlangıcına çok az kaldı.
BBC, yaklaşık 20 yıldır Birleşik Krallık'ta yaşayan İmam Süleyman Gani'yi terör örgütü DAEŞ'in destekçisi olarak tanımlamasından ötürü özür diledi.
Akdeniz'de bir mülteci faciası daha yaşandı. Libya açıklarında mültecileri taşıyan bir bot alabora oldu. Alabora olan botta 80 mültecinin öldüğü bildirildi.
Trabzon'da üç yıldır masa tenisi oynayan ve geçen yıl milli takıma seçilen down sendromlu Enes Yılmaz, katıldığı müsabakalarda biri uluslararası alanda olmak üzere 7 madalya almayı ba
Felluce'de devam eden operasyon kapsamında Garma bölgesi IŞİD'den geri alındı
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan'ın 2017 yılının ortalarında ortak bir askeri tatbikat düzenleyeceği öğrenildi.
Afrika'da kuraklık hadiseleri yaz mevsiminin gelişi ile birlikte ortaya çıkmaya başladı. Afrika'nın güneydoğusunda bulunan Malavi'de 8.5 milyon kişinin açlıkla mücadele ettiği belirtiliy
Fransa'da büyüyen grev dalgası en çok turistleri ve EURO 2016'yı takip edecek taraftarları etkileyecek.
İlk kez toplanan yeni AK Parti MKYK’ya Başbakan Binali Yıldırım'ın esprileri damga vurdu.
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde PKK'nın yaptığı saldırıyla 12 köy elektriksiz kaldı
2010'daki KPSS Eğitim Bilimleri sınavının iptal edilerek yeniden yapılmasıyla, devletin 9 milyon 111 bin 138 lira 13 kuruş zarara uğradığı vurgulandı.
Ramazan ayının yaklaştığı son günlerde Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, pide fiyatlarının geçen yılla aynı olacağını söyledi.