FETÖ'den gözaltına alınan Başbakanlık Başmüşaviri Birol Erdem'in atandığı dönemde eski Başbakan Davutloğlu'nun görevde olduğu haberlerine yalanlama geldi. Davutoğlu'nun sosyal medya
2017’in ilk çeyreğinde Müslümanlara karşı 208 saldırı kayıt altına alındı.
İstanbul Güngören'de dün akşam saatlerinde bir araçtan inen grup aralarında husumet olduğu iddia edilen başka bir gruba Kalaşnikoflarla ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi de ya
Filistin Hükümet Sözcüsü el-Mahmud, "Dünyada ve bölgemizde adil ve kapsamlı bir barışın sağlanmasına ilişkin ümitlerimiz ancak İsrail işgalinin sona ermesiyle yeşerecektir" dedi
Türkiye'de üretilen insansız hava araçlarının tek başına ya da sürü halinde çok daha etkin görev yapmasını sağlayacak donanım, yazılım ve algoritmalar özgün şekilde geliştirilece
CHP, PYD'nin PKK ile arasına mesafe koyması durumunda 'muhatap' olarak tanınabileceğini belirtti.
Muş’ta merkeze bağlı Suluca kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 4 güvenlik korucusu yaralandı.
Iğdır'da gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, tutuklandı.
Karabük'te, polisin bir iş yerine düzenlediği baskında, bonzai kullandıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.
Irakı'ın Musul kentini DEAŞ'tan kurtarma operasyonu sürerken Rudaw kanalının canlı yayınladığı görüntülerde şehrin kuzeydoğusundaki El-Nuri Büyük Camii ve Habda minaresinin bulunduğ
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili davada savunması alınan 11 sanık, iddianameye giren delilleri inkar etti.
Başbakanlık Başmüşaviri Birol Erdem ile eşi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak suçundan gözaltına alındı.
Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) finans sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
İstanbul Polisi, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ soruşturması kapsamında, basketbolcu firari FETÖ'cü Enes Kanter'in babası Mehmet Kanter'i gözaltına aldı.