Başbakan Ahmet Davutoğlu AB reform eylem grubu toplantısı sonrası flaş açıklamalar yaptı. Davutoğlu 'ekim ayında vizesiz Avrupa gelebilir' diyerek heyecanlandıran bir detaya imza attı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batı'nın IŞİD'den çok Esad'ın gitmesine odaklanmasını "büyük bir hata" olarak nitelendirdi.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye'nin kuzeyinde Kürtlerin kontrolündeki Til Temir kasabasında bomba yüklü üç kamyonla düzenlenen saldırıda en az 22 kişinin öldüğünü duyurdu.
Suriye'de, Rus ordusuna ait savaş uçaklarının, Halep'in kuzeyinde muhaliflerin terör örgütü DAİŞ ve PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD ile olan cephe hattına saldırdığı bildirildi.
"Dünya İnsan Hakları Günü'nde İnsan Hakları Perspektifinde Mültecilik” sempozyumunda göçmen dramı ele alındı. İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Teröre b
Rusya'nın St. Petersburg şehrinin yerel meclis üyesi, Rusların Türkiye'den ev almaları ya da kiralamalarının yasaklanması ve para cezası verilmesine ilişkin bir teklif sundu.
TÜRKİYE ile Rusya arasında yaşanan ve giderek tırmanan uçak düşürme krizi sonrası Akkuyu'da Türk ve Rus bayrakları indirildi
Almanya IŞİD ile mücadele kapsamında ilk uçakları İncirlik Hava Üssü'ne gönderdi.
Kırım Tatar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Dünya İnsan Hakları Günü’nde Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği önünde eylem yaptı.
Irak Parlamentosu Güvenlik ve Savunma Komisyonu'nun, ABD'ye ait kara gücünün ülke topraklarındaki varlığını kabul etmediği bildirildi. Komisyon üyesi Kasim Araci, Washington'ı terör örg
Hakkari'de bir ihbar üzerine harekete geçen polis, Pehlivan Mahallesi'ne yaklaşık 20 zırhlı araçla operasyon düzenledi.
GKRY lideri Anastasiadis, Rus savaş uçaklarının zor durumda kalması halinde Andreas Papandreu askeri üssünü kullanabileceğini açıkladı.
ABD'de özellikle Müslümanlar ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki alan cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump’ın İngiltere’yi girişinin yasaklanması için online imza kampan
Tunceli’de 6-7 Aralık 2015 tarihlerinde yapılan operasyon sırasında, beton koruganlar ve sığınaklar imha edildi.
Kamuoyuna kendilerini Cumhurbakanı Erdoğan tarafından himaye edilen örgüt gibi tanıtan Osmanlı Ocakları konusunda başbakanlıktan kamu kurumlarına uyarı yazısı gönderildi