Suudi Arabistan Kralı Müsteşarı ve Mekke Emiri Prens Faysal: "Suudi Arabistan kolay lokma değil, topraklarını hedef alan her türlü saldırıya karşılık verecektir" dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaklaşık 900 bin Suriyeli öğrencinin bugüne kadar devam ettikleri geçici eğitim merkezlerinden alınarak bakanlığa bağlı okullara kaydedilmesi için çalı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede başlatılan taarruz döneminde acımasız olacaklarını söyledi.
Rusya'daki Müslümanlar bayram namazı için Moskova'da bulunan Prospekt Mira caddesine akın etti.
Suriye'de ateşkes konusunda uzlaşılmasından sonra Kurban Bayramı'nın birinci gününde Rusya ve Rejim güçlerine ait savaş uçaklarının muhaliflerin bulunduğu bölgelere yönelik hava harek
Kutsal topraklarda bu yıl 1 milyon 862 bin Müslümanın hac vazifesini yerine getirdiğini açıklandı.
Türkiye aleyhine Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi önünde bekleyen başvuru sayısı, son 4,5 yılda yüzde 50 oranında azaldı.
Türkiye Halep'e insani yardım göndermek için hazırlıklara başladı. İnsani yardım malzemeleri taşıyan yaklaşık 33 araçlık konvoyun bugün yola çıkması bekleniyor.
Kayseri'de Kurban Bayramı'nın ilk gününde vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve büyükbaş hayvanların boynuz ile tekme darbelerine maruz kalan yaklaşık 30 kişi, acil servise koştu.
Güvenlik güçleri, Temmuz 2013'teki askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi'nin kardeşinin evine baskın düzenledi.
ABD Temsilciler Meclisi 11 Eylül kurbanlarının ailelerine Suudi Arabistan aleyhine tazminat davası açma imkanı tanıyan tasarıyı onayladı. 11 Eylül'ün faturasını Riyad’a kesen ABD, petro
Doğu ve Güneydoğu'da pek çok ilde internet kesintisi yaşandı. Kesinti yaklaşık 2 buçuk saat sonra sona erdi
İçişleri Bakanlığı'ndan kayyum atamasıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, ''Vatandaşlarımızın verdiği vergilerle oluşan kaynaklar ve verdiği oyla oluşan siyasi irade, terör örg
İçişleri Bakanlığı, PKK-KCK ve FETÖ'ye yardım ve destek vermekten haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında 28 belediyeye kayyum atadı.
Mehdi Eker’in memleketi Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde anne ve ağabeyinin mezarlarının bulunduğu mezarlıkta 5 ayrı noktada mutfak tüpleri içine tuzaklanmış toplam 640 kilo patlayıc�