Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Doğu ve Güneydoğu’daki terörle mücadelede görev yapan askerlerin yargılamasında kökten değişikliğe gidiyor.
Milletin seçtiği Erbakan'ın öğrencileri, kendisini ölüm yıldönümünde anarken, 28 Şubat karanlığının bitişini kutluyor.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'nda, Türkiye'deki siyasi idamlar üzerine bir çağrıda bulundu.
Başbakan Eski Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde tanık olduğu ilginç anları aktardı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Amerika'nın inisiyatifi üzerine ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi yaptı. Tarflar ilk günkü uygulamadan memnun ve askeri koordi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kerkük-Ceyhan boru hattına 25 Şubat'ta PKK tarafından saldırı düzenlendiğini ve hat üzerinde birden fazla noktada da bombalı düzenek tespit edildiği
İngiltere Başbakanı David Cameron, ülkesinin Avrupa Birliği'nde kalması için yürüttüğü kampanya çerçevesinde bugün Kuzey İrlanda'yı ziyaret ediyor.
ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, merhum Milli Görüş lideri ve eski Başbakan Necmeddin Erbakan'ı böyle anlattı:
Adalet Bakanı Bozdağ, 1982 Anayasası çöpe atılamazsa Türkiye'nin üzerindeki darbe tehdidinin ortadan kalkmayacağını belirtti.
Bingöl'de konuşan Başbakan Davutoğlu, "Şimdi tehdit ediyorlarmış, 'Daha önce Cizre'de, Sur'da, Silopi'de bu terörü başlattık', bahar gelince kuzeye, Bingöl'e, Van'a ve diğer illerimize y
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, sosyal medya ve siber ortam için anayasa niteliğinde yazılı metinler oluşturacaklarını belirtti.
Rusya Savunma Bakanlığı: Rus savaş uçakları Suriye'de ateşkes planı çerçevesinde 'Yeşil Bölge'de hava saldırılarını askıya aldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, YPG hakkındaki pozisyonlarını değiştirmediklerini yineleyerek, “YPG’ye desteğe devam” mesajı verdi. Toner, YPG’nin Halep civarında topr
TBMM’deki bütçe görüşmelerinde konuşan Başbakan Davutoğlu, muhalefete, "Külliyeyi tartışmaktansa 2019 seçimlerine iyi hazırlanın. Bu sefer cesaret gösterin, kendinize güvenin, meydana
Dışişleri Bakanı Hashim Thaçi, mecliste yapılan oylamanın üçüncü turunda oyçokluğuyla Kosova'nın yeni cumhurbaşkanı seçildi