MKE Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi, "devlet sırlarından yararlanma, devlet hizmetlerine sadakatsizlik" suçundan tutuklandı.
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Saud temaslarda bulunmak üzere gelecek hafta Türkiye'ye gelecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret öğeleri içeren şiiri yayınlayan ve büyük tepki çeken Alman devlet televizyonu ZDF, yazılı bir açıklama ile özür diledi.
Bekle ve umut et. Çöllerimiz üzerine rahmet yağacak...
AK Parti Grubu, "dokunulmazlıklar" ile ilgili anayasa değişikliği teklifini imzaya açtı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Karabağ sorunu ve Ermenistan-Azerbaycan çatışmasının çözümüne çok yakın olunduğunu söyledi.
Suriye'nin Humus kentinde, yaklaşık 4 yıldır rejim güçlerinin ablukası altında yaşayan halk, bazı temel ihtiyaçlarını karşılamak için "alternatif icatlar" yapmaya yöneliyor.
Peygamber efendimizin doğumunu simgeleyen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonları kapsamında 9 Nisan'da başlayarak 17 Nisan'a kadar sürecek
İzmir'de Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü bir kaçak at mezbahasını daha ortaya çıkardı.
Marka ürünlerinin taklitlerini satan, ihraç eden veya ticari amaçla elde bulunduranlara 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası geliyor.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 'terör propagandası ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri' iddiasıyla, 3 öğretmen gözaltına alındı.
Almanya'da Berlin polisi, internette nefret söyleminde bulunan kişilerin yaşadığı 10 eve baskın yaptı,9 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
CHP'li Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Gazeteci Cengiz Çandar'ın, yazılarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanmasına başlandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.