İçişleri Bakanlığı, Okmeydanı'ndaki bir kahvehaneye giderek provokatif konuşmalar yapan kişilerin yakalanması için talimat verdi.
Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü binasına roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
Gece kulübüne saldırı düzenleyen teröristi yakalamak için çalışmalar devam ediyor
Suriye'de Beşşar Esed ordusu ve rejim yanlısı yabancı terörist gruplar, Rusya ve Türkiye'nin garantörlüğünde varılan ateşkes mutabakatını ihlal ederek muhaliflerin kontrolündeki bölge
Lübnan Dışişleri Bakanlığı, İstanbul'daki terör saldırısında yaralanan vatandaşlarının durumunu takip etmek üzere İstanbul'a bir heyet göndereceğini açıkladı.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Dr. Yusuf El Kardavi, İstanbul'daki alçak terör saldırısıyle ilgili mesaj yayınladı.
Başbakan Binali Yıldırım, Ortaköy'de düzenlenen terör saldırısında yaralananları tedavi gördüğü Ulus'taki özel hastanede ziyaret etti.
Batman Valiliği eylem hazırlığında olan bir teröristin silahsız olarak yakalandığını bildirdi.
Kartal'da yol kenarına bırakılmış bir araç polis ekiplerini harekete geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından araçta suç unsuru bulunmadı
Ortaköy'de bulunan gece kulübü Reina'ya düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlere dair detaylar açıklandı.
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Reina'daki saldırıyla ilgili "Amerikan hükümeti tehditlerle ilgili bilgi sahibi değildi" dedi.
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Ortaköy katliamını öven mesajlar için suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
Şamil Tayyar, Ortaköy'de düzenlenen terör saldırısının CIA'in bir eylemi olduğunu söyledi.
'Türkiye’ye Halep’le ilgili yöneltilen eleştirileri ve bu eleştirileri yapanları genel olarak üçe ayırabiliriz...'
Ortaköy'de bir araya gelen CHP'liler, gece kulübü saldırısı nedeniyle Başbakan ve İçişleri Bakanı'nın istifasını istedi.