Münih kentindeki alışveriş merkezinde meydana gelen silahlı saldırı sonrası kentte 'OHAL' ilan edildi.
Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi'nin Hakimi İlhan Karagöz Bursa'da tutuklandı.
ABD başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Parti adına başkan adaylığı kesinleşen Donald Trump, NATO'nun ABD dahil her üyesini, bir saldırıya uğraması halinde savunma taahhüdünü kaldırabi
Eski Başbakan Davutoğlu, 'Nöbete devam edeceğiz. Bir daha kimse bu ülkede darbenin 'd' harfini bile ağzına alamayacak hale gelinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.' dedi.
Almanyanın Münih şehrindeki bir kasabadabulunan alış veriş merkezinde silah sesleri duyuldu. 11 kişinin öldürüldüğü bildirilir.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, sağlık sorunları nedeniyle görevi devreden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin bir daha görevine dönmeyeceğini söyledi.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra Fethullah Gülenin iadesi Türkiye açısından hayati bir aciliyet arz etmeye başladı. Ankara, Cumhurbaşkanı'nın canına kasteden darbe girişiminden sonra
Sinop'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, İl Müftüsü Mustafa Erkan gözaltına alındı.
TYB İstanbul Şubesi, ESKADER, çeşitli kültür vakıfları ve kültür dernekleri çatısı altında toplanan bin yazar, darbe girişimine karşı "Şahitlik Bildirisi" yayınladı
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından alınan güvenlik tedbirleri kapsamında, yeşil ve gri pasaport sahiplerinin, bağlı bulundukları kurumdan izin yazısı almaları kaydıyla seyahat edebilec
Darbe girişiminde bulunan askerlerin çoğunun, Teörristbaşı Fetullah Gülen'in sözde fetvasıyla bir ay önce eşlerinden boşandığı iddia edildi.
GATA'da örgütlenen FETÖ üyelerinin verdikleri sağlık raporlarıyla TSK'nın personel yapısında söz sahibi olduğu belirtildi.
Terörist elebaşı Fethullah Gülen, ülkesi için darbeye karşı gelerek canını feda eden Türk halkına "ahmak" dedi.
Cemaat'e yakın Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, "FETÖ örgütüne, geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla yaptığımız yardımları düşününce bugün kahr
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamayla 1. Hukuk Müşaviri Binnaz Mahioğlu, Danıştay üyeliğine getirildi...