Fransa'da otomobille bir caminin önündeki insanları ezmeye çalışan şahıs, polis tarafından sağ olarak yakalandı. Olayda yaralanan olmadı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yazılı açıklama yaptı.
"Suudi Arabistan, Bahreyn, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) gibi ülkeler, kendi medyalarını susturabilirler ve kendi ülke insanlarının ifade özgürlüğünü ortadan kaldırabilirler
Angela Merkel, ABD'nin İklim Anlaşması'ndan çekilmesinin ardından AB'nin yoluna her zamankinden daha kararlı devam ettiğini söyledi.
HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılımları konusunda açıklamada bulundu.
Moskova'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Rus muhalif lider Boris Nemtsov'un ölümüyle ilgili yargılanan 5 Çeçen tutuklandı
Hollanda Temyiz Mahkemesi'nin Srebrenitsa katliamı davasındaki kararıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan açıklama geldi.
'Bu ülkenin ayağında 40 yıldan beri pranga olmasaydı bir düşünün daha nerelerde olurduk.'
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Özdemir, şimdiye kadar tanımlanmayan nörolojik bir rahatsızlığı ortaya çıkardı. Önde gelen bilim dergilerinden "Medicine"da yayımla
ABD'nin PYD/YPG'ye silah göndermesi, Afrin bölgesinden Türkiye'ye açılan taciz ateşleri, TSK'nin misli ile karşılık vermesi ve Rus basının 'yalan' olduğu ortaya çıkan 'Erdoğan Menbiç v
Krallığın kurucusu Abdülaziz bin Suud’un oğullarının yanı sıra torunlarının da kral olabileceği hükmünün getirilmesi, Suudi Arabistan’ı ve dolayısıyla bölgenin geleceğini uzun va
15 Temmuz gecesi nöbetçi olmamasına rağmen karargaha giden şüpheli eski üsteğmen Metin Yağcı'nın halkı vurma emri verdiği iddianameye girdi.
FET֒cü darbecilerin harekete geçmesinin ardından Pakistan’ın başkenti İslamabad’daki askeri ataşe Ahsen Süren’in elçiliği kontrolüne almaya çalıştığı ortaya çıktı.
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, "Sözleşmeli öğretmenlik uygulaması devam edecektir. Üzerinde durduğumuz konu, daha objektif kriterler içerisinde mülakat bölümünün yapılması" dedi
ABD'li gazetesinin iddiasına göre Suudi Arabistan eski veliaht prensi ve eski içişleri bakanı Muhammed bin Nayef'in sarayından çıkmasına izin verilmiyor.