Papaz Bartolome de Las Casas 1542’de İspanya Prensi II. Philip’e anılarını takdim etmişti. Dominiken tarikatına mensup olan Las Casas tarihin tanık olduğu en büyük katliamlardan birinin na
Katar Hükümet İrtibat Bürosu Başkanı Şeyh Seyf bin Ahmed Al Sani, ülkesine karşı kirli bir kampanya yürütüldüğünü, ancak Katar'ın "kolay lokma" olmadığını belirtti.
Hizbullah lideri Nasrallah Lübnan’daki Suriyelilerin durumu hakkında konuştu.
Arap Birliği Enformasyon Bakanlarının katıldığı Mısır'ın başkenti Kahire'deki toplantıda gerginlik çıkması üzerine Katar temsilcisi oturumu terk etti.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Rusya'nın ABD'deki seçim kampanyasına karıştığına ilişkin herhangi bir delil bulunmuyor." dedi.
Netanyahu'nun ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Filistin tarafıyla barış görüşmeleri başlasa bile yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinin inşasını durdurulmayacağı söylendi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Orgeneral Goldfein ile Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda bir araya geldi.
Cenevre'deki 7. tur Suriye görüşmelerine katılan muhalefet heyeti başkanı Hariri, "Rejim siyasi süreci konuşmayı reddediyor. Siyasi geçiş süreci konularına dahil olmuyor. BM'den siyasi s�
Rejim güçleri, başkent Şam'ın Cobar mahallesi ile Ayn Terma beldesine hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda 7 sivil yaralandı
Terörist başı Gülen, Reuters ve bir Alman radyosuna verdiği demeçte Abdullah Gül'ün kendisini ziyaret ettiğini söylemişti.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından 1 yıl geçti. Türk halkının aklında darbe girişimini FETÖ elebaşı Gülen ve yandaşlarının yaptığına dair şüphe bulunmazken, terörist başı Gü
Sakarya'da katledilen Suriyeli hamile kadının eşi er-Rahmun, "Türk halkı bizim kardeşimizdir. Bize hep kardeşçe yaklaştılar. Katillerle de aramızda husumet yoktu. Her gün yemeğimizi payla
Katar Ekonomi Bakanı Ahmed bin Jassim al-Thani'nin Türkiye ziyaretinde; Türk şirketlerine daha fazla fırsat çıkacağını söyledi.
15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişiminin birinci yıl dönemi yaklaşırken, Türkiye'nin dört bir yanında şehitlerimizi anma programları başladı. Türkiye kahramanlarını anarken, Hürriyet
Rusya Büyükelçiliği, dün Yeni Akit'in internet sitesinde yayınlanan Şehit Şamil Basayev yazısı ile ilgili 'rahatsızlık' açıklaması yaptı.