Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 29 Ekim Resepsiyonu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ev sahipliği yapıyor.
Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin, Irak'ın Musul kentine bağlı Türkmen kenti Telafer'i kuşatmak için hazırlığa başladığı bildirildi.
Suriye'den atılan 3 top mermisi, Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki bir mevzinin etrafına düştü. Olayda çevreye yayılan taşların isabet ettiği bir asker hafif yaralandı.
Askeri kaynaklar, Musul operasyonu kapsamında Haşdi Şabi’nin başlattığı operasyonun şu an için Telafer’e oldukça uzak bir mesafede olduğunu belirtti.
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lılar tarafından düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.
Gülen örgütü soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na geçen hafta düzenlenen 3'üncü dalga operasyonunda 18 rütbeli asker çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Reuters'ın aktardığına göre, Şii milisler Musul'un batısındaki Telafer'e operasyon başlattıklarını duyurdu.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Rusya’nın Suriye'de rejimin kimyasal silah kullandığını ortaya koyan rapora tepki göstermesine ilişkin olarak, "2014 ve 2015 yıllarındaki
Rusya’nın Halep politikası yeni yaptırımlarla karşılaşmasına neden olur mu? Ankara Politikalar Merkezinden Orhan Gafarlı kaleme aldı.
TBMM Başkanlığınca 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminde en ağır hasarı Meclisin aldığı, saldırıda TBMM Üyeler Lokantası ve lokantada bulunan Yaşar Çallı tarafından yapı
Yemen Dışişleri Bakanı el-Mihlafi, Husiler ile devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih yanlısı güçleri "bölgesel savaş çıkarmaya çalışmakla" suçladı.
Türkiye'nin gündeminde olan Başkanlık sistemine yönelik Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Topçu, Türkiye'nin ihtiyacının olduğunu belirterek, eyalet sistemine ilişkin iddialara "Biz ne ABD ne
Açıklama Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan geldi. Net bir şekilde karar aldıklarını belirten Lavrov, ABD'nin bu kararı destekleyeceğini düşünüyor.
Cuma hutbesi Türkiye'deki tüm camilerden ortak okunacak. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayınladığı hutbenin bu haftaki konusunda Cibril hadisinden bahsedilerek,
Irak'ta İran destekli Şii milisler, Musul'un batısındaki DEAŞ mevzilerine düzenleyeceği operasyonla ilgili açıklamada bulundu. Şii milislerin hedefinde yaklaşık 100 bin Türkmen'in yaşad�