Cenevre'de BM arabuluculuğuyla rejim ve muhalefet heyetlerinin yaptığı Suriye görüşmelerinden sonuç çıkmayınca, soruna taraf olan küresel ve bölgesel güçler bugün Münih'te toplanıyor
Benzinin litre fiyatına bir haftada toplamda 20 kuruş indirim geldi.
Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi: PKK'ya ikinci Kandil'i kuran yine müttefikimiz ABD ile Rusya. Zaten PKK'yı birinci Körfez savaşından sonra Irak'a getirip yerleştiren de ABD'ydi.
Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerinin binalarına eş zamanlı olarak silahlı ve molotof kokteylli saldırı gerçekleştirildi.
Nijerya'da, ülke içinde yerinden edilmiş kişilerin kaldığı kampa düzenlenen intihar saldırılarında en az 70 kişi öldü, 78 kişi yaralandı. Saldırıların Boko Haram üyesi iki kadın t
Kırım Tatar Meclisi'nin eski lideri ve Ukrayna parlamentosu üyesi Mustafa Cemilev, Türki'ye, Ukrayna'ya askeri destekte bulunabileceğini söyledi.
İranlı kuruluşun güvenlik üyesi, İranlılar'a Türkiye'ye gitmeme çağrısında bulundu.
Şırnak’ın İdil ilçesinde devriye görevi yürüten polise teröristler tarafından ateş açılması üzerine çatışma çıktı.
TİB'in terörü övdüğü gerekçesiyle erişim engelini kaldırdığı 64 internet sitesi hakkında mahkemenin onayına sunulan uygulama Gölbaşı Sulh Ceza Hakimliği tarafından onaylandı
Avrupa Parlamentosu Bütçe Komisyonu, Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı yerleri ziyaret etti. Şeffaflık vurgusu yapan heyet, bütçenin neye harcanması gerektiğiyle ilgili incelemelerde bu
Terör örgütü PKK'nın sözde Cizre sorumlusu, "Mamo" kod adlı Mustafa D, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki operasyonda etkisiz hale getirildi.
ABD şubat ayı sonuna kadar bir tabur ABD askerinin, ABD ve İngiltere'nin 10 yıl boyunca Taliban'ı kuşatmak için mücadele verdiği Helmand kentine gönderileceği kaydedildi.
Hamas, Katar gözetiminde yapılan uzlaşı görüşmelerinde ittifak edilen konuların sahada pratik uygulama sürecine geçilmesi için tarafların bir fikre ulaştığını açıkladı
İslam için "İbrahimi Din" diyen akademisyen Larycia Hawkins Evancelikler tarafından finanse edilen Wheaton College’deki işinden ayrılmak zorunda kaldı
Türkiye sınırına kaçan binlerce Suriyeli için Türkiye sınırına yakın bölgelere Türkiye Cumhuriyeti tarafından çadır kentler kuruluyor.