Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Jeffrey'nin Astana süreci açıklaması ile ilgili, “Çok talihsiz bir açıklamadır. Jeffrey’nin kendi düşüncesi olduğunu zannetmiyorum' dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına beklendiğini açıkladı.
Adnan Oktar'ı 1986 yılında, zamanın Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde yargılandığı dönemde yakından takip eden gazeteci Fuat Kozluklu'dan sosyal medyada önemli bir paylaşım geldi. Kozluklu k
Merkez Bankası 2019 Para Politikası raporunu yayımladı. Raporda dalgalı kurun 2019'da da süreceği kaydedildi...
FETÖ firarısı Akın İpek hakkında hazırladığı tartışmalı bilgi notu sebebiyle hakkında inceleme başlatılan Londra Adli Müşaviri Abdullah Murat görevinden alındı.
Capital Economics Uzmanı Caroline Bain, 'İran'ın üretiminde büyük bir düşüş görebiliriz. Ayrıca, Venezuela'nın üretimi de uzun süredir düşüş halinde. Bu nedenle OPEC'in üretiminde
Yıllardır Filistindeki kadın ve çocuklara zulmeden İsrail Başbakanı Netanyahu, kadına şiddettin terörizm olduğunu ve kadınlara şiddet uygulayan erkeklerin suratına yumruk yapıştırılm
BM açıkladığı belgede Kuzey Kore’nin uygulanan ambargolar nedeniyle gelecek yıl için 111 milyon dolar insani yardıma ihtiyaç duyduğu belirtildi.
Küba'da bu haftadan itibaren cep telefonları için sınırsız internet erişimi hizmeti verilmeye başlanıyor.
Fransa hükümet sözcüsü Griveaux, hükümetin varlık vergisi uygulamasını tekrar gözden geçirebileceğini söyledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aday gösterdiği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendisine hakaret edenlere sosyal medyadan sert çıktı. Kocamaz, "Ömrü
Merkez Bankası, enflasyon hedefi etrafındaki belirsizlik aralığının, önceki yıllarda olduğu gibi her iki yönde 2 yüzde puan olarak korunduğunu bildirdi.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bir koğuşta çekilen görüntülere ilişkin idari ve adli işlem başlatıldığı belirtildi.
İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2019'da geçerli olacak asgari ücreti belirlemek üzere yarın ilk toplantısını yapacak.
Oyuncu Memet Ali Alabora hakkında Gezi Parkı eylemlerinden dolayı 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasına engellemeye teşebbüs etme' suçlamasıyla tutuk