Manisa'da yerel seçim için siyaset kulisleri hareketlendi. AK Parti, Manisa’da MHP adayını destekleme kararı alırken, buna tepki gösteren AK Partili Selçuk Özdağ ise İYİ Parti’nin Büy
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Hüseyin Likoğlu: “Yeni Şafak
Hakan Albayrak- Karar
Yetkin İlker Jandar, bazı intisap hikâyelerini anlatıyor ve ekliyor: “Gönül bağı, ezelde takdir edilmiş bir yazgıdır. Bu yazgının açılması arayıştadır.”
Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, Türkiye ile Yemen arasında derin ilişkiler olduğunu belirtti.
İYİ Parti tarafından dün açıklanan 99 belediye başkan adayı arasında Denizli'den gösterilen isimler CHP'de krize neden oldu.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu seçimin en kilit adımlarından birisi, belediye meclis üyelerinin tespitidir." dedi.
ABD’nin İsrail Büyükelçisi Friedman, ABD Başkanı Trump tarafından ilan edilmesi beklenen ve “Yüzyılın Anlaşması” projesi olarak bilinen “Orta Doğu Barış Planı'nın” ertelendi
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, ABD savaş gemisi USS Cole'a 2000 yılında düzenlenen saldırının baş sorumlusunun öldürüldüğünü açıkladı.
Amerika Birleşik Devletleri'ne ait USS Fort McHenry çıkartma gemisi, Rusya'nın sert dille karşı çıkmasına rağmen Karadeniz'e doğru ilerliyor. Rusya-Ukrayna geriliminde Ukrayna tarafında ol
Leyla Alaton'un paylaştığı, Ayasofya Camii'ndeki görüntüler kamuoyunda büyük tepkiye neden olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Alaton, kimseyi incitmek gibi bir niyetinin olmadığını
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 'THY, 60 yıl aradan sonra ilk kez yarın Ankara'dan Roma'ya uçuş gerçekleştirecek.' dedi.
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kişilerin sosyal medyada yaptığı hareketlerin hesabının 'ahirette sorulacağını' söyledi. Hatipoğlu, 'DM'den yürümenin çirkin bir hareket olduğu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti'nin milletin ta kendisi olduğunu belirterek, AK Parti milletin öz evladıdır. O yüzen biz aziz milletimizle her zaman kalben beraberiz."