Genelkurmay, Rusya’dan askeri bir heyetin bilgi paylaşımı için Ankara’ya geldiğini açıkladı. Türkiye ile birkaç gün içinde görüşmeyi beklediklerini belirten Rus Dışişleri Bakan Yar
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İsrail medyası tarafından ortaya atılan iddiaları sert bir dille yalanladı.
Yerli otomobil tartışmalarına ilişkin konuşan Bakan Fikri Işık, Saab 9-3'ün fikri mülkiyet haklarının alındığını açıkladı.
Şanlıurfa'da yaşayan engelli vatandaşlar, ibadetlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmek için camilerin kendilerine uygun bir şekilde tasarlanmasını istediler.
Diyarbakır'ın HDP'li Yenişehir Belediyesi'nin, 'çocuk gelinlere' dikkat çekmek için billbordlara astırdığı öğrenilen afiş tepki topluyor. Belediyeye ait Kadın Politikalar Müdürlüğü'
Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki bombalı saldırı öncesinde sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan gönderilen mesajlarla ilgili 10 kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı.
Batı Şeria'da İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çıkan çatışmalarda görülmeye başlanan kadınlar, her fırsatta direnişin bir parçası olmak istediklerini dile getiriyor.
Rusya’nın hava desteğiyle ilerlemeye devam eden Suriye ordusu, kuzeyde Kaide bağlantılı Nusra Cephesi gibi muhalif örgütlerin belli bölümlerini kontrol ettiği Humus vilayetine büyük bir s
Ankara’daki bombalı saldırıda ölenler arasında olan Gazzeli Ahmed Alkhadi'nin ailesi oğullarının cenazesinin Gazze'ye gönderilmesini bekliyor.
Arkeologlar Çin'de bir mağarada 80-120 bin yıl önce yaşamış bir insana ait 47 diş buldu. Keşif, modern insanın geçmişi hakkında bilinenleri değiştirebilir.
ABD'de 11 Eylül saldırılarından sonra 2002'den 2014'e kadar, herhangi bir makul sebep olmaksızın Müslümanların camilerde fotoğraf ve videolarını çekerek izleyen New York Polis Teşkilatı
Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Ümit Yardım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aralıkta Rusya'yı ziyaret etmeyi planladığını ve ülkenin lideri Vladimir Putin ile görüşmeyi umdu
Türkiye İstatistik Kurumu Temmuz ayındaki işsizlik oranını açıkladı. Temmuz ayında işsiz sayısı 2 milyon 970 bin oldu.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, İsrail'in Dimona kentinde Arap sakinlerine yönelik saldırılarını terör eylemi olarak gördüklerini açıkladı.
ABD Başkanı Barack Obama, terör örgütü Boko Haram ile mücadele için Kamerun'a 300 Amerikan askeri yollanacağını açıkladı.