Adalet Bakanı Bozdağ, “2019’a kadar ne yerel, ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz” dedi.
Suriye'deki savaşa fiilen katılan Rusya ve İran, Esed rejiminin can simidi oldu. 2013 ortalarına kadar ülkenin yüzde 65’inde kontrolü kaybeden Esed, karadan İran’a bağlı paralı Şii milis
OECD’nin işyerinde yetişkinlerin becerilerini ölçen araştırmasına göre Türkiye,okuduğunu anlama ve problem çözmede sınıfta kaldı.
Muhammed Bedii'nin ailesi, tutuklu konsey başkanının sağlık durumu ile ilgili bilgi alamadıklarını, görüşme taleplerinin de reddedildiğini öne sürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zirve kapsamında üzerinde durduğu önemli konuların başında, terörle mücadele ve Suriye'deki kaynaklı Türkiye'ye yönelik tehditlere ilişkin alınabilecek tedbi
Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye’nin Palmira kenti yakınlarında Suriye ordusuna ait bir helikopterin IŞİD militanları tarafından düşürüldüğünü ve iki Rus pilotun hayatını kaybettiğ
Ağrı'da düzenlenen operasyonlarda ölü olarak ele geçirilen 2 PKK’lı teröristten birinin sözde Sinek Yayla Sorumlusu Ararat Kod adlı Zamanhan Kaya (36) olduğu tespit edildi.
TSK'nın PKK'ya yönelik operasyonları boyunca oldukça tuhaf açıklamalarda bulunan HDP ve DBP yöneticilerinin tuhaf iddialarına bir yenisi daha eklendi.
Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in Suriye'de öldürüldüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. AA'nın son dakika haber olarak geçtiği bilgi henüz teyit edilemedi. Peki Fehman Hüseyin k
Anadolu Ajansı, Suriye'de rejime karşı savaşan Tel Hamis Tugayları Sözcüsü Halid el Hasekavi’nin açıklamasına dayanarak, PKK'nın üst düzey sorumlularından "Bahoz Erdal" kod adlı Fehma
NATO Zirvesi için Varşova’da bulunan Merkel ve Erdoğan yaptıkları görüşmede Alman politikacıların İncirlik Üssü'nü ziyaret hakkı konusunda bir uzlaşı sağlanamadığı kaydedildi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta yaptığı konuşmada kritik gündem maddeleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Bozdağ, 2019 yılına kadar seçim olmayacağını açıkladı.
NATO Zirvesinde bir araya gelen Ukrayna ve Polonya Savunma Bakanları silah sevkiyatı anlaşmasını imzaladı.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, IŞİD ile mücadele kapsamında gönderilecek gözlem uçaklarının uluslararası ve Türkiye hava sahasında uçacağını söyledi.
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, 19 yaşındaki genç yaralandı.