İtalya Başbakanı Matteo Renzi, IŞİD tehdidi altındaki Musul Barajı’nın korunması için Irak’a 450 asker göndereceklerini açıkladı. Barajın onarım ihalesini İtalyan bir şirket kazanm
Birleşmiş Milletler'in İran'a uygulanan yaptırımları denetleyen komitesi, İran'ın 10 Ekim'de gerçekleştirdiği İmad balistik füze denemesinin, BM Güvenlik Konseyi yaptırımlarının ihl�
Çin devletinin büyük kaynaklar ayırarak keçi, sığır, at ve köpeklerle ilgili attığı son adım tedirginliği bir kat daha artırdı.
Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı ikinci gününe girerken, kent güne silah ve patlama sesleri ile uyandı.
Halkı canlı kalkan yapmak isteyen terör örgütünün "gidenin evine el koyarız" tehdidi tutmadı. Sadece son üç ayda 300 bin kişi bölgeyi terk etti. Sur ve Cizre boşaldı
Rusya, Türk bayraklı gemileri tutuklayınca Türkiye de 27 Rus gemisini tutukladı...
Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak Türkmen bölgesine Rus jetlerinin desteğiyle Esed rejimi tarafından yoğun top atışının başladığı bildirildi.
Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı Sultan II. Abdülhamid'in dördüncü kuşak torunu Selma Sibai, hanedanın sürgün yıllarını anlattı. 2010 yılında Türk vatandaşlığını a
Gazze'de İsrail adına casusluk yapmakla suçlanan bir Filistinlinin idam cezasına çarptırıldığı bildirildi.
Özgür Suriye Ordusu Genelkurmay Başkanı Barri, 76 günden bu yana Suriye'de savaşa müdahil olan Rusya'nın saldırılarında 1300 ılımlı muhalif ve sivilin yaşamını yitirdiğini söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) yardım ediyoruz" açıklaması ÖSO tarafından yalanlandı.
Genelkurmay Başkanlığı, Gaziantep ve Kilis’te IŞİD üyesi 14 kişinin yakalandığını açıkladı.
İran'da trafik polisleri kıyafet yönetmeliğine uygun başörtüsü giymedikleri gerekçesiyle son sekiz ayda binlerce kadın sürücünün aracına el koydu.
IŞİD’in Irak’ın Musul kentinde yeni doğmuş engelli bebeklerin öldürülmesi için fetva yayınladığı ortaya çıktı.
Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi, üniversite öğrencisi öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili 3 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdiği kararın gerekçesini