AB Komisyonu Başsözcü Yardımcısı Andreeva, "Türkiye ve AB sığınmacı mutabakatında üzerine düşeni yapıyor. İlişkilerimiz yakın ortaklığa dayanıyor. Bu yönde devam etmesini arzu e
Halkbank, dün ABD'de çıkan Hakan Atila kararı hakkında KAP'a açıklama yaptı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 2018 yılında Ankara'da ulaşıma zam yapılmayacağını açıkladı.
Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah, Lübnan'da El Meyadin kanalına açıklamalarda bulundu. İran'daki krizin siyasi değil ekonomik nedenlerden kaynaklandığını belirten Nasrallah, olayların
ABD'nin Kuzey Kore'ye askeri operasyon düzenleyeceğine ilişkin bazı medya kuruluşları tarafından ortaya atılan iddialar Savunma Bakanlığı (Pentagon) tarafından yalanlandı.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Aruri:- 'Tahran yönetimi Filistin direnişine destek vermeye hazır'
Avrupa Birliği (AB), İran'daki protestolarda tüm tarafları şiddetten kaçınmaya çağırdı.
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders yeni yılın ilk basın toplantısında İrandaki gösterilere ilişkin açıklama yaptı.
Fransa Dışişleri Bakanlığı, İran'daki protestolara ilişkin, "Fransa, çok sayıda gözaltına alınan ve mağdur olanlara karşı endişe duyuyor." açıklamasını yaptı.
ABD, İsveç hükümetinin, Nükleer Silahların Yasaklanması Anlaşması'nı imzalamayı planladığı açıklamasına tepki gösterdi. İsveç'ten cevap geldi.
Suriye Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şamın Washingtonın İrandaki protestolara yönelik tavrını kınadığı ve bu tavrın Ortadoğudaki durumu istikrarsızlaştır
Çin Dışişlerinden İranda yaşanan hükümet karşıtı protestolarla ilgili ilk açıklama geldi. Bakanlık Sözcüsü, İranın istikrarını korumasını diliyoruz dedi.
ABD Başkanı Trump, "İran halkı nihayet vahşi ve yoz İran rejimine karşı harekete geçti!" dedi.
Sanal paralarla ilgili bir açıklama daha yapan Diyanet İşleri Başkanlığı, Bitcoin'in caiz olmadığını belirtti.
Rus senatör Konstantin Kosaçev, İran'daki olaylarda dış güçlerin etkili olduğunu söyledi.