ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Janet Yellen, enflasyonun yüzde 2 seviyesine ulaşıncaya kadar FED'in para politikasında beklemede kalmasının "ihtiyatsız" olduğunu söyledi.
ABD Başkanı Trump, "(Askeri seçenek) tercih etmek istediğimiz bir seçenek değil ancak eğer etmemiz gerekirse bu Kuzey Kore için çok yıkıcı olacak." dedi.
ABD Genel Kurmay Başkanı Dunford, İran ile P5+1 ülkeleri arasında 2015'te yapılan nükleer anlaşmaya ilişkin, "Aldığım brifingler İran'ın 'Ortak Kapsamlı Eylem Planı' kapsamındaki yük
ABD’den bağımsız Kürdistan’a destek açıklamaları referandum sonrasında da gelmeye devam ediyor.
Kerkük’te Osmanlı’dan sonra Türkmenler ve Kürtler sürüldü, yerlerine Arap nüfus yerleştirildi. 2003’te ABD işgalinden sonra ise IKBY tarafından Araplar ve -yine- Türkmenler sürüldü,
ABD'nin Hırvatistan eski büyükelçisi Peter Galbraith, 'ABD'nin referanduma karşı çıktığını ancak ilerleyen günlerde ortaya çıkacak yeni durumu onaylayacağını' söyledi.
FBI'ın yayımladığı rapora göre ülke genelinde cinayet oranları bir önceki yıla oranla yüzde 7,9 arttı.
FBI'ın yayımladığı rapora göre ülke genelinde cinayet oranları bir önceki yıla oranla yüzde 7,9 arttı
AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, Suriye'de dün havan saldırısıyla ölen Korgeneral Asapov'un ABD'nin ikiyüzlü politikaları nedeniyle can verdiğini söyledi.
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri'nin Suriye'nin Deyr ez Zor kentinde ABD destekli PYD'yi vurduğuna dair açıklamayı yalanladı.
ABD'nin New York kentinde Müslüman Günü Yürüyüşü'nün 32'ncisi gerçekleştirildi.
ABD Afrika Komutanlığına (AFRICOM) bağlı kuvvetlerin, cuma günü Libya'da DEAŞ'ın çöl kampına düzenlediği 6 hava saldırısında 17 militanı öldürdüğü ve saldırılara Libya Ulusal
Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'da ABD karşıtı miting düzenlendi.